HRVATI KUKAJU POSLE FIJASKA! Poraz od Srbije im je NAJGORI u životu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije ne mogu da prežale neuspeh u finalu Olimpijskih igara.

HRVATI KUKAJU POSLE FIJASKA! Poraz od Srbije im je NAJGORI u životu!

Foto: www.profimedia.rs

Vaterpolo reprezentacija Hrvatske osvojila je srebrnu medalju u Parizu, pošto je u finalnom meču ponižena od strane Srbije rezultatom 11:13, najviše zbog igre koju su prikazali izabranici Uroša Stevanovića.

Zato je logično što u komšiluku ne mogu da se pomire sa gubitkom najsjajnijeg odličja, što je u razgovoru za nacionalnu TV priznao hrvatski reprezentativni golman Toni Popadić: 

- Teško je, ovo mi je najgori poraz u životu, to je sigurno. Žao mi je prvenstveno zato što bili smo odlični u protekle dve utakmice, koje su bile ključne i gde smo stvarno pokazali neverovatan karakter. Danas na početku utakmice nismo bili pravi, nismo bili čvrsti u odbrani - rekao je Popadić za “HRT” i dodao:

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Detalj sa meča Srbija-Hrvatska

- Pustili smo neke lagane golove i stoga nam se probudila neka nervoza i u napadu. Sve čestitke Srbima, zasluženo su pobedili. Mi se jednostavno moramo zadovoljiti sa srebrom. Trenutno boli, ali proći će - istakao je Toni Popadić.

Sjedinjene Američke Države su osvojile bronzanu medalju, pošto su u borbi za treće mesto bile bolje od Mađarske posle peteraca 11:8 (8:8).

Hrvatima, ako je za utehu, ostaje podatak da su u tri od poslednja četiri olimpijska turnira bili u finalu uz jedno zlato, čime su potvrdili status jedne od najboljih selekcija sveta, ali današnji neuspeh izuzetno je bolan.

S druge strane, Srbija je treći put zaredom osvojila olimpijsko zlato, po čemu je ispisala zlatne stranice ovog sporta u celom svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading