LEBRON URLAO NA DEČAKA, OBEZBEĐENJE GA GURALO! Skandalozan snimak posle OI, besneo po ulicama Pariza! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To ne priliči nekome koga oslovljavaju "kraljem".

LEBRON URLAO NA DEČAKA, OBEZBEĐENJE GA GURALO! Skandalozan snimak posle OI, besneo po ulicama Pariza! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država je osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama i tako odbranila primat na najvećem planetarnom takmičenju.

Lebron Džejms, Stef Kari, Kevin Durant i ekipa su u finalu pobedili Francusku rezultatom 98:87 i stigli do najsjajnijeg odličja. Posle velikog uspeha usledila je proslava, a pojavio se snimak na kom se vidi kako je Lebron bez potrebe galamio na jednog dečaka.

U momentu kada Džejms u pratnji obezbeđenja prilazi jednom pariskom restoranu vidi se trenutak kada jedan dečak dolazi i traži od njega da se fotografišu. To se nije dopalo Lebronu, koji je uzviknuo:

- Nemoj to da radiš - odbrusio mu je popularni "Kralj, uz podignut prst.

Vidi se na snimku i da je dečak počeo odmah da se izvinjava. Nije poznato tačno šta je toliko iznerviralo Lebrona, mada posle snimka koji kruži društvenim mrežama mnogi su počeli da ga prozivaju.

Nije im se dopalo to što nije zastao na nekoliko sekundi da se slika sa dečakom koji mu je prišao. Posebno pošto je desetak sekundi posle toga prišao saigračima i počeo da pleše i da pokazuje da je odlično raspoložen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading