"PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA!" Jokić se domogao mikrofona i pevao iz sveg glasa (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naši čudesni momci su proslavili svoj veliki uspeh na Olimpijadi.

"PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA!" Jokić se domogao mikrofona i pevao iz sveg glasa (VIDEO)

Foto: printscreen/X

Nakon pobede nad svetskim šampionom Nemačkom, srpska košarkaška reprezentacija osvojila je olimpijsku bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu. Slavlje je usledilo u prestonici Francuske, gde su naši heroji proslavili svoj veliki uspeh. U jednom lokalu u centru Pariza, uz zvuke srpske muzike, igrači su obeležili svoj podvig, a posebno je bio u centru pažnje najbolji igrač planete, Nikola Jokić.

Uz veselu srpsku muziku, naši čudesni momci su proslavili svoj veliki uspeh na Olimpijadi. Atmosfera je bila nezaboravna, a najbolji igrač Nikola Jokić bio je jedan od najveselijih. Društvene mreže su brujale o snimku na kom Jokić grli pevača i peva čuveni hit Bobana Zdravkovića "Prokleta je Amerika", simbolično obeležavajući svoj trijumf.

 

 


Nikola Jokić se istakao kao najbolji strelac, asistent, skakač i kradljivac lopti na Olimpijskim igrama u Parizu, demonstrirajući svoj izuzetan talenat i doprinos timu. Njegova igra bila je ključna za osvajanje bronze, a njegova posvećenost i veština su bile neosporno impresivne.

Ovim uspehom, srpska košarkaška reprezentacija je još jednom potvrdila svoj status u svetskom sportu, ostavljajući neizbrisiv trag u istoriji Olimpijskih igara. Svi ljubitelji košarke u Srbiji su ponosni na ovaj uspeh i raduju se novim dostignućima naših košarkaša.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading