JOKIĆU, GROBARE! BOGDAN "NAVUKAO" NIKOLU DA ZAPEVA PARTIZANOVU PESMU! Znam još uvek, crne kose sjaj... (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo se alkohola pije večeras

JOKIĆU, GROBARE! BOGDAN "NAVUKAO" NIKOLU DA ZAPEVA PARTIZANOVU PESMU! Znam još uvek, crne kose sjaj... (VIDEO)

Foto: X/Printscreen

Najbolji igrač Srbije i sveta Nikola Jokić zapušio je usta svim kritičarima koji su ga nazivali "konjušarem" pre olimpijskog turnira. Još od pripremnih utakmica, počevši od Francuske, a ne umanjujemo značaj niti jednog "orla" koji je doprineo ovoj bronzanoj medalji, as Denvera je pokazao zbog čega je trostruki MVP najjače lige na svetu. Normalno, da nije dobrih saigrača ni on ne bi došao do izražaja, ali statistika govori o tome koliko je individualno Nikola nadmoćan.

Sjajan nastup vredi i valjano proslaviti, a ako ko zna kako se to radi, to su sigurno naši košarkaši.

Ipak, jedan snimak iz Pariza se posebno izdvaja. Naime, Bogdan Bogdanović je zapevao čuvenu Partizanovu verziju "Crne kose", a Nikola Jokić, naizgled pod dobrim uticajem alkohola, pridodao se na mikrofon i u duetu pevao mali delić pesme sa kapitenom.

Podsetimo Jokara je na OI bio najbolji u sve četiri najvažnije kategorije u košarci. Poeni, asistencije, skokovi, ukradene lopte - u svemu je bio najbolji momak iz Sombora. Pa vi razmislite koliko je značio našem nacionalnom timu. Večeras Ameri igraju finale i vrlo verovatno će MVP titula otići u ruke Lebronu Džejmsu, ali zna ceo svet ko treba da dobije to priznanje. Ipak, da sačekamo da ispratimo dešavanja između Francuske i "drim tima".

Podsetimo, "orlovi" su u reprizi prošlogodišnjeg finala Mundobasketa savladali Nemačku sa 93:83 i revanširali joj se za tadašnji poraz. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading