PROSTAK EMBID NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: Pred finale obećao Francuzima da će im uputiti NAJGNUSNIJU PSOVKU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ako mi budu zviždali, vratiću im se i reći da mi ga..."

PROSTAK EMBID NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: Pred finale obećao Francuzima da će im uputiti NAJGNUSNIJU PSOVKU!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaška reprezentacija Amerike igraće protiv Francuske sutra u finalu Olimpijskih igara. Posle tesne pobede nad Srbijom, o kojoj više nemamo snage da pišemo, domaća selekcija će biti sledeća koja že tražiti čudo protiv "drim tima".

Igrač koji će biti u najvećem centru pažnje sigurno je Džoel Embid, rođeni Kamerunac koji je trebalo da igra za Francusku, a na kraju je završio u reprezentaciji SAD.

On je sinoć šokirao proslavom posle pobede nad "orlovima", ali to više ne bi trebalo da iznenađuje, pošto je sad ponovo pred finale izneo čudnu opasku.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Embid protiv Srbije

 - Volim Francusku, ali me ne plaše. Nisam bio kod kuće i razmišljao: "O moj Bože, želim da igram sa Francuskom", nadam se da će se tako završiti, jer bi to bio divan završetak, da bi navijači bili ludi, da ću moći da uživam u njihovim zvižducima', što ću još da uradim u finalu (osmeh). Postoji samo jedan cilj: osvojiti zlatnu medalju, ma koliko to koštalo - poručio je centar Filadelfije Seventisiksers.

O Francuskoj reprezentaciji je rekao da su sjajan tim.

 - Oni su sjajan tim, napravili su mnogo promena. Mi znamo ako budemo igrali onako kako umemo, da džimo ritam u oba pravca, imaćemo veoma dobre šanse za pobedu.

 Onda je usledio šokantan komentar na račun domaćih navijača.

- Odnos sa navijačima je ljubav i poštovanje. Za mene, ne mislim da je sve to negativno. Ali ako mi budu zviždali, vratiću im se i reći da mi ga po**še - dodao je Embid.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading