"ŽIV SAM SE POJEO!" Vučić je još jednom oglasio o utakmici Srbija - SAD

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Čestitam našim momcima".

"ŽIV SAM SE POJEO!" Vučić je još jednom oglasio o utakmici Srbija - SAD

Foto: TV Pink/printscreen

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, izrazio je svoje oduševljenje i ponos povodom nastupa naših košarkaša i vaterpolista. Nakon utakmice između Srbije i Sjedinjenih Američkih Država, Vučić je istakao da su naši košarkaši zaslužili pobedu i da su bili divni, borili su se junački i odigrali nemoguću i neverovatnu utakmicu.

Posebno je pohvalio njihov trud i istrajnost, ističući da je bio presrećan zbog njih i zbog Aleksandre Perišić. Takođe, osvrnuo se na suđenje, izražavajući svoje razumevanje za situacije kada se nepravilnosti dešavaju tokom utakmice, ali je istakao da je neophodno da se pravila poštuju kako bi se obezbedila fer i korektna igra.

- Živ sam se pojeo. Čestitam našim momcima. Bili su divni. Borili su se junački. Igrali su nemoguću i neverovatnu utakmicu. Presrećan sam bio zbog njih i zbog devojke Perišić - kazao je on, pa se osvrnuo na sudije:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

 

 

- Trebalo bih do kraja godine da završim taj fakultet za košarkaškog trenera. Ja sam nekad neuspešno igrao košarku. Ja razumem da vam ukradu jedan korak, kad napravite tri koraka, ali kad krenete, ne spustite loptu na zemlju i ne napravite samo jedan, već napravite dva koraka i sudija se pravi da ne vidi... A o faulovima i držanju za obe ruke i Bogdana i Jokića kog su prebili, neću ni da pričam... Embidu ne dozvoljavaju ni u NBA da uradi ono što je juče uradio.


Pored košarkaša, Srbija je imala razloga za slavlje jer su se vaterpolisti plasirali u finale, a Aleksandra Perišić je bila jedan od razloga za dodatno oduševljenje. Predsednik Vučić izrazio je svoje oduševljenje i ponos povodom njihovog uspeha, ističući da će navijati za njih, kao i za naše košarkaše, u narednim mečevima.

- Presrećan sam bio danas i zbog njih i zbog ove devojčice Perišić koju sam imao priliku da upoznam sada kad smo obilazili ovo u Košutnjaku. Navijaćemo za nju sad za sat i po vremena, pa prekosutra za vaterpoliste, pa za naše košarkaše - kazao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 


 

Komentari (0)

Loading