PEVAČ SEBI PUCAO U GRUDI, ZBOG SINA HTEO DA SE UBIJE! Godine proveo na groblju, pa isplanirao SAMOUBISTVO tada!

Autor:

Zabava

08.08.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da se oporavi od iznenadnog gubitka sina.

PEVAČ SEBI PUCAO U GRUDI, ZBOG SINA HTEO DA SE UBIJE! Godine proveo na groblju, pa isplanirao SAMOUBISTVO tada!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Poznati pevač Mišo Kovač doživeo je najveću tragediju kada je izgubio sina Edija u saobraćajnoj nesreći. Ova tužna vest potresla je javnost, ali je za Mišu predstavljala neizmernu bol koju nije uspeo da prebrodi. Smrt sina Edija nikada nije preboleo, a njegov gubitak duboko ga je pogodio. Pevač je jednom prilikom otvoreno govorio o svojoj patnji, ističući da je četiri godine bio "polumrtav" i da je osećao fizički bol zbog nedostatka sina.

Nakon gubitka sina, Mišo Kovač se suočio sa sopstvenim demonima i teškoćama u privatnom životu. Razvod od supruge Anite predstavljao je još jedan težak period u njegovom životu, a onda je usledila i borba sa zavisnošću njegove ćerke Ivane o drogama. Pevač je istakao da je bio toliko zaokupljen sopstvenom depresijom da nije ni primetio Ivani zavisnost, što je dodatno pogoršalo njegovo emotivno stanje. Ova teška situacija dovela je do pokušaja samoubistva, kada je Mišo pucao sebi u grudi. Srećom, lekari su uspeli da mu spasu život, ali je taj događaj ostavio dubok trag u njegovom životu.

Republika

Foto: Instagram.com/misokovacofficial

Mišo Kovač

 

- Četiri godina sam bio polumrtav, ležao nakljukan sedativima ili sam bio na groblju. Kao ocu, najžalosnije mi je što je otišao moj sin Edi. Fizički mi Edi fali do bola, međutim on je uvek sa mnom, svaki dan, svaki sat, u mojoj duši - rekao je jednom prilikom.

- Pokušaj samoubistva bila je samo kulminacija nagomilane tuge i očaja zbog gubitka sina - priznao je Kovač.

Nakon svih životnih teškoća, Mišo Kovač je uspeo da se izbori sa svojim ličnim demonima i pronađe snagu da nastavi dalje. Njegova ćerka Ivana uspela je da se izvuče iz kandži droge i nastavi normalan život, što je bio veliki olakšanje za Kovača. Pevač je takođe imao zdravstvenih problema krajem prošle godine, ali je brzo reagovao i potražio medicinsku pomoć, što je pokazalo da je naučio iz svojih prethodnih iskustava. Mišo Kovač je dokazao da je moguće prevazići najteže životne situacije i pronaći novi početak, čime je postao inspiracija mnogima koji prolaze kroz slične teškoće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading