EMBID NAPUŠTA "DRIM TIM"?! "Možda neću biti sa timom SAD, možda ću biti sa Kamerunom"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je predmet raznih spekulacija i promena u vezi sa svojom reprezentativnom karijerom.

EMBID NAPUŠTA "DRIM TIM"?! "Možda neću biti sa timom SAD, možda ću biti sa Kamerunom"

Foto: www.profimedia.rs

Reprezentativac Sjedinjenih Američkih Država Džoel Embid izazvao je veliku pažnju i kontroverze svojim ponašanjem tokom boravka u Parizu. Naime, iako je postigao veliki uspeh pobedom nad reprezentacijom Srbije, Embid je postao jedan od najneomiljenijih likova među navijačima, koji su mu upućivali zvižduke i negativne reakcije.

Osim što je bio meta negativnih reakcija, Embid je dodatno podigao tenzije izjavom koju je preneo Ron Kroičik iz "San Francisco Chronicle".

- Bilo je to dobro iskustvo. Bilo je teško biti daleko od kuće i porodice nekoliko nedelja. Ali grupa momaka koju imamo učinila je to lakšim. Pariz je sjajan grad, a sledeći je LA. Možda neću biti sa timom SAD, možda ću biti sa Kamerunom - rekao je Embid, a mediji prenose da je najverovatnije reč o šali i provokaciji.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Džoel Embid

 


Džoel Embid je bio predmet raznih spekulacija i promena u vezi sa svojom reprezentativnom karijerom. Nekada potencijalni reprezentativac Kameruna, pa čak i promovisan kao mogući član reprezentacije Francuske, Embid je na kraju odlučio da nastupa za Sjedinjene Američke Države. Ova dinamika i promene u njegovom izboru reprezentacije dodatno su privukle pažnju javnosti.

Džoel Embid je svojim kontroverznim ponašanjem i izjavama postao glavna tema rasprava i spekulacija u vezi sa svojom reprezentativnom karijerom i stavovima. Njegova uloga "negativca" u Parizu dodatno je produbila njegovu reputaciju kao kontroverzne ličnosti, dok ostaje da se vidi kako će se dalje odvijati njegova sportska karijera i izbor reprezentacije za buduće takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading