SELEKTOR SRBIJE ZADOVOLJAN ISHODOM UTAKMICE! "Nije odbrana najbolja, ali jeste ona sa igračem manje"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa 18 isključenja, odbrana je morala biti na visokom nivou.

SELEKTOR SRBIJE ZADOVOLJAN ISHODOM UTAKMICE! "Nije odbrana najbolja, ali jeste ona sa igračem manje"

Foto: Profimedia

Selektor vaterpolista Srbije, Uroš Stevanović, dao je svoje viđenje pobede našeg tima u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu. Istakao je da je tim zadovoljan plasmanom u finale, te da su bili bolji nego u prethodnom meču. Posebno je naglasio hrabrost i odličnu igru u odbrani igrača manje, ističući da je to ključno u ovakvim utakmicama. Sa 18 isključenja, odbrana je morala biti na visokom nivou, a samopouzdanje ekipe raste iz meča u meč.

Republika

Foto: Republika.rs

 

 

- Sigurno da smo zadovoljni, u finalu smo. Bili smo bolji nego u četvrtfinalu, hrabri što smo bili odlični u odbrani igrača manje. Imali smo 18 isključenja i to je to u ovakvim utakmicama, mora odbrana da bude na visokom nivou. Samopouzdanje raste iz meča u meč - rekao je Stevanović.

Stevanović je takođe istakao da je naša odbrana, prema mnogima, najbolja na turniru, posebno kada je reč o igraču manje. Naglasio je da pravilo igra ključnu ulogu u njihovom uspehu. Takođe, istakao je da Srbija ima dva vezana zlata na Olimpijskim igrama, ističući da su iskustvo i preneseno znanje ključni za uspeh u ovakvim utakmicama.

Republika

Foto: K.Vulović Vaterpolo Savez Srbije

Uroš Stevanović

 

- Nije odbrana najbolja, ali jeste ona sa igračem manje. Pravilo je razliku. U Riju smo sa četvrtog mesta otišli u četvrtfinale, pa zlato, isto u Tokiju. Oni momci koji su to igrali su preneli iskustvo za ovakve utakmice. Ostaje isto i za finale, ko god da dođe svejedno, fantastične ekipe i svakako će biti derbi.

Osvrnuo se i na selektora SAD, Dejana Udovičića, ističući da je on upisan u istoriju srpskog vaterpola te da sada radi fantastičan posao u SAD.

- Dejan je upisan u istoriju srpskog vaterpola, sad radi fantastičan posao u SAD i nadam se da će Amerika osvojiti bronzu za dva dana - zaključio je Stevanović.

Finalni meč je zakazan za nedelju u 14:35. Svi ljubitelji vaterpola sa nestrpljenjem očekuju ovaj duel, a očekuje se da će biti neizvestan i uzbudljiv do samog kraja. Srbija ima priliku da osvoji još jedno zlato, a navijači nestrpljivo iščekuju ishod ovog velikog sportskog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading