MOŽE SE DOGODITI DA NE OSVOJIMO ZLATO! Selektor hrvatske poslao ozbiljnu poruku Srbiji pred finalni meč

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Na momente sam gledao polufinale između Srbije i SAD, nisam mogao da spavam".

MOŽE SE DOGODITI DA NE OSVOJIMO ZLATO! Selektor hrvatske poslao ozbiljnu poruku Srbiji pred finalni meč

Foto: www.profimedia.rs

Selektor hrvatske vaterpolo reprezentacije, Ivica Tucak, nije krio zadovoljstvo nakon fantastične pobede svog tima nad Mađarskom. Istakao je da su njegovi momci ostavili srce na bazenu i dali sve od sebe, te da su zasluženo izborili mesto u finalu Olimpijskih igara. 

 - Videli ste da smo ostavili srce i da smo dali sve što smo imali da damo u fantastičnoj utakmici protiv giganta, svetske vaterpolo sile. Dva dana pre toga Španci, sad oni i evo nas u finalu Olimpijskih igara. Čestitam momcima, oni su neverovatni. Treće finale u godinu dana. Otvorili smo vrata raja, došli smo do ovoga, ja za to živim. Idemo po zlato - iskren je bio Tucak.

Uoči finalnog duela sa reprezentacijom Srbije, Tucak je iskoristio priliku da čestita protivniku na dosadašnjim uspesima.

Republika

Foto: Starsport

Ivica Tucak

 - Može se dogoditi da ne osvojimo zlato, ali ja sam uveren da mi imamo snagu da odemo do kraja. Čestitam i reprezentaciji Srbije, treće uzastopno finale Igara, svaka im čast - dodao je.

Na kraju je zaključio da se ove dve selekcije i previše dobro poznaju.

 - Na momente sam gledao polufinale između Srbije i SAD, nisam mogao da spavam, otišao bih s vremena na vreme u dnevni boravak gde su Jure Marelja i Pero Kuterovac gledali. Ali nema tu tajni, oni znaju sve o nama i mi sve o njima - poručio je Tucak.

 S nestrpljenjem se očekuje veliko finale vaterpolo turnira na Olimpijskim igrama, gde će se sastati dve rivalizirane reprezentacije, Hrvatska i Srbija, u borbi za najsjajnije odličje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading