HEZONJA PODRŽAO DURENTA! Evo kako je Hrvat navukao gnev naših fanova (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo mu nije trebalo.

HEZONJA PODRŽAO DURENTA! Evo kako je Hrvat navukao gnev naših fanova (FOTO)

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije doživela je poraz od Amerike u polufinalu Olimpijskih igara, ali ono što je usledilo nakon meča izazvalo je pravu dramu kako među igračima, tako i među navijačima. Kevin Durent, jedan od ključnih igrača američkog tima, ušao je u verbalni sukob sa navijačima, izražavajući svoje nezadovoljstvo njihovim ponašanjem. Uz to, Durent je istakao problem kulture idolopoklonstva i nepoštovanja prema radu sportista, što je izazvalo žestoke reakcije na društvenim mrežama.

Nakon utakmice, Kevin Durent je na društvenoj mreži "X" izrazio svoje nezadovoljstvo kulturom idolopoklonstva među navijačima, ističući da mnogi od njih veruju da su ključni faktor u napretku sporta. Njegove reči izazvale su burne reakcije i podstakle raspravu o ulozi navijača u sportu.

Kevin Durent je naišao na podršku u svojim stavovima od strane košarkaša Marija Hezonje, koji je putem emotikona izrazio svoje mišljenje o situaciji. Međutim, Hezonja je ubrzo postao meta kritika navijača iz Srbije, koji su mu upućivali prozivke i psovke na društvenoj mreži "X".

 

 


Ovaj sukob između igrača i navijača otvorio je pitanje o ulozi i ponašanju navijača na sportskim događajima, ističući potrebu za poštovanjem prema radu i trudu sportista, kao i za zdravom sportskom atmosferom bez preteranog idolopoklonstva i nepoštovanja.

Kako će se ova situacija odraziti na dalji tok događaja i da li će doći do smirivanja tenzija između igrača i navijača, ostaje da se vidi u narednim danima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading