JOKIĆ IM JE UTERAO STRAH U KOSTI: Amerikanac ne sme da izađe na crtu - neće nastupiti protiv Srbije?!

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

08.08.2024

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbiji se otvara pout ka velikom finalu.

JOKIĆ IM JE UTERAO STRAH U KOSTI: Amerikanac ne sme da izađe na crtu - neće nastupiti protiv Srbije?!

Foto: www.profimedia.rs

Važna vest uoči polufinalnog duela između Srbije i Sjedinjenih Američkih Država na Olimpijskim igrama u Parizu:

- Džoel Embid neće biti u sastavu "drim-tima" u susretu protiv "orlova".

Košarkaški turnir na Olimpijskim igrama u Parizu stigao je do svoje polufinalne runde, a u borbi za plasman u odlučujuću bitku za najsjajnij odličje sastaće se reprezentacije Srbije i Sjedinjenih Američkih Država, selekcije koj su u u kratkom vremenskom periodu odigrale dva meča u kojima je "drim-tim" ostvario isto toliko trijumfa, a svi se nadamo da je konačno došlo vreme da se sve okrene za 180 stepeni.

Prema poslednjim informacijama koje stižu iz američke košarkaške reprezentacije Džoel Embid nije se našao na poslednjem treningu "drim-tima" uoči večerašnjeg polufinalnog duela protiv reprezentacije Srbije i mnogi su se već zapitali da li je pobegao od direktnog duela protiv našeg Nikole Jokića.

Međutim, kako dobor obavešteni izvori javljaju, u pitanju je samo predostrožnost i za očekivat je da se Embid stavi na raspolaganje selektoru Stivu Keru na utakmici koja će dati odgovor na pitanje koja ekipa će se boriti za najsjajnije olimpisjko odličje.

Republika

Foto: printscreen/Instagram

Hoće li se sresti večeras? Nikola Jokić i Džoel Embid

 

Svi ljubtelji košarka i sporta u Srbiji svoj optimizam gaje na dešavanjima od pre gotovo 22 godine. Tog septembra 2002. godine u Indijanopolisu reprezentacija tadašnje SR Jugoslavije je u četvrtfinalu Svetskog prvenstva slavila ičnom finišu rezultatom 81:78, da bi kasnije preko Novog Zelanda (89:78) i Argentine (84:77) stigli do svetske titule.

Ono što se posebno mora istaći jeste činjenica da je na klupi reprezentacije i tada sedeo legendarni Svetislav Kari Pešić koji je pokazao da zna kako se protiv njih igra i kada je u tome već uspeo na njihovom terenu, zašto nešto slično ne bi ponovio u pariskoj prestonici i to na svetskoj sportskoj smotri.

Sva dešavanja s Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading