PRIZNAO DA SU IPAK SRBI! Komentator RTCG izjavio OVO na prenosu uživo (VIDEO)

Autor: Republika/A.Đ.

Olimpijske igre 2024

09.08.2024

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi smo mi naši.

PRIZNAO DA SU IPAK SRBI! Komentator RTCG izjavio OVO na prenosu uživo (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije doživela je veoma težak i bolan poraz od Sjedinejnih Američkih Država rezultatom 95:91 u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu. Naš nacionalni tim je ostao uskraćen za finale, a takođe je doživeo jednu tešku nepravdu od strane i više nego sramnih organizatora.

Prvo su izmislili neki nepostojoći žreb da se dve ekipe iz grupe padnu u polufinalu, što je protiv pravila. Međutim, Francuzi su se pokazali kao teške splačine, nameštali su žreb za njihovu reprezentaciju, kako bi izbegli Amerikance. Veoma sramotno i kukavički sa njihove strane. Ovakva prevara nije viđena u skorijoj istoriji. I to nije bilo dovoljno, nego su nas oštetile i sudije.

Međutim, postoji i svetla tačka ove katastrofalno nepravedne utakmice, a to je izjava komentatora RTCG u prenosu uživo. Na poluvremenu utakmice između Srbije i Amerike, komentator je izjavio:

- 54:43, mnogi će reći sudija sviraj kraj. Naša reprezentacija imala je neverovatno poluvreme protiv Sjedinjenih Američkih Država. Ne sme da se opusti Srbija u koliko želi u još jedno olimpijsko finale...

 

 

Izabranici Svetislava Pešića su pokazali izuzetan karakter i obrisali sa nadorgiranim Amerima pod tokom čitave utakmice. Srbija je imala u jednom momentu prednost od +17 i igrala na sjajan način. Međutim, kako to obično biva, arbitri uvek bace sanke na sjajnu košarku. Ovakva krađa je velika sramota, da se ovoliko navija da Amerika, koja je navodno sila u ovom sportu i imaju najbolju ligu na svetu da prođe, pa ovo je stvarno nečuveno i ne zna se dokle će ova katastrofa više da ide. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading