AVRAMOVIĆ KOMENTARISAO PRLJAV POTEZ EMBIDA: Ne znam, možda oni ne znaju ta pravila!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar SAD je namerno povukao Aleksu u trećoj deonici

AVRAMOVIĆ KOMENTARISAO PRLJAV POTEZ EMBIDA: Ne znam, možda oni ne znaju ta pravila!

Foto: Profimedia

Košarkaška reprezentacija Srbije poražena je od američkog drim-tima na otvaranju Olimpijskih igara rezultatom 110-84.

"Orlovi" su, uprkos rezultatu, fenomenalno ušli u meč. Aleksi je trebalo manje od pola minuta da ukrade prvu loptu i zabeleži lake poene, a njegova dobra energija

proširila se na ostale saigrače, najviše Jokića i Dobrića preko kojih je naša selekcija otišla na 10-2 već u ranoj fazi meča. Sve je teklo na početku izvanredno, a onda se dogodio jedan čovek - Kevin Durent. Zahvaljujući asu Finiksa, koji se vratio na teren prvi put posle povrede, Ameri su vodili na kraju prve četvrtine, dok su na poluvremenu imali +9 jer je Durent šutirao bez promašaja - neverovatnih 8/8 iz igre i 5/5 za tri.

Aleksa Avramović je posle meča najviše o njemu i govorio.

- Nema šta, ušli smo u utakmicu agresivno i poveli maksimalnih +8, međutim oni su ekipa sa 12 fantastičnih košarkaša gde Durent nije igrao mesec dana i još je dao 21 poen za poluvreme bez promašaja. Mislim da smo u tome imali svoje šanse, međutim, kako nam dođe trenutak oni tako pogode neku trojku... Stvarno ne znam koliko su ih na kraju pogodili, ali mislim da nisu ispod 20. Imali su sjajno šutersko veče. Mi smo promašili dosta otvorenih šuteva, maksimalno motivisano ulazimo u sledeću utakmicu protiv Portorika, rekao je Aleksa, pa se osvrnuo na naredne rivale:

- Gledali smo i Portoriko i Južni Sudan. Obe ekipe su dobre i dobro trče, imaju dosta dobru tranziciju u napadu, ali mi imamo svoje prednosti i kvalitete i moramo da budemo disciplinovani ako želimo pobedu. 

Za kraj je prokomentarisao i prljav potez Embida koji ga je namerno povukao nakon što su sudije prethodno dosudile faul Lebrona.

- Dobro sam, ne znam, možda oni ne znaju ta pravila kad se prekine igra da nema toga. Ništa mi o tome nije rekao Embid, nismo pričali - rekao je Avramović.

Sledeći i mnogo važniji meč Srbija igra za tri dana protiv Portorika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading