SRBIJA IMA JOŠ JEDNU ŠANSU ZA MEDALJU! Sjajne vesti nam dolaze iz Pariza

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bronza da sija kao zlato.

SRBIJA IMA JOŠ JEDNU ŠANSU ZA MEDALJU! Sjajne vesti nam dolaze iz Pariza

Foto: X.com

Reprezentativac Srbije u rvanju, Hetik Cabolov, imao je izuzetno uzbudljiv put na Olimpijskim igrama u Parizu. Nakon poraza od japanskog rvača Daičija Takatanija u četvrtfinalu, Cabolov sada ima priliku da se domogne bronzane medalje kroz repesaž, borbom protiv kubanskog rvača Geandri Garzon Kabaljerom. Japanski rvač Takatanija će se boriti za zlato nakon pobede nad američkim rvačem Kajlom Daglasom Dejkom, dok će Cabolov imati priliku da se bori za bronzu u repesažu.

Republika

Foto: Instagram.com/oksrbije

 

 


U nedelju, 11.08, Hetik Cabolov će se suočiti sa kubanskim rvačem Geandri Garzon Kabaljerom u borbi za bronzanu medalju. Očekuje nas izuzetno uzbudljiv meč u kojem će Cabolov dati sve od sebe kako bi osvojio medalju za Srbiju.

Olimpijske igre su pružile priliku rvačima poput Cabolova da pokažu svoje umeće i snagu, te će borba za bronzu kroz repesaž sigurno biti jedan od najzanimljivijih trenutaka za navijače rvanja širom sveta.

Hetik Cabolov može računati na veliku podršku navijača iz Srbije dok se bori za bronzu na Olimpijskim igrama. Nakon repesaža, ukoliko ostvari uspeh, Cabolov će imati priliku da se okiti bronzanom medaljom i time postane još jedan od srpskih sportista koji su se istakli na najvećoj svetskoj sportskoj smotri.

Za ovaj vikend pratićemo i naše košarkaše, u subotu 10.08. u 11 časova, koji će se takođe boriti za bronzu. Pored toga, pratimo i naše vaterpoliste u nedelju 11.08. u 14 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading