NULO OD ČOVEKA! Srpski reprezentativac zapušio usta Kevinu Durentu (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Durant je uputio poruku navijačima Denver Nagetsa.

NULO OD ČOVEKA! Srpski reprezentativac zapušio usta Kevinu Durentu (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaška reprezentacija Srbije doživela je poraz od Sjedinjenih Američkih Država u polufinalu Olimpijskih igara rezultatom 95:91. Ova utakmica, koja je privukla pažnju celog sveta, izazvala je brojne reakcije kako među poznatim ličnostima, navijačima Srbije i SAD-a, tako i među onima koji su pratili dešavanja u Parizu.

Nakon meča, košarkaši SAD-a, a posebno Kevin Durent, ušli su u raspravu sa navijačima na društvenim mrežama. Durant je uputio poruku navijačima Denver Nagetsa, izražavajući svoje nezadovoljstvo prema navijačima koji su trolovali i izražavali nepoštovanje prema njemu i njegovim saigračima. Ipak, srebrni reprezentativac iz Manile Dušan Ristić brzo mu je odgovorio, nazvavši ga "nulom od čoveka".

 

 


Nakon ovog sukoba na društvenim mrežama, javnost je bila podeljena u mišljenjima o ponašanju košarkaša i navijača. Mnogi su podržali reakciju košarkaša Srbije, dok su drugi osudili njihovo ponašanje. Ova situacija dodatno je pojačala tenzije između pristalica obe reprezentacije i dodatno zagolicala maštu predstojećeg meča za bronzu između Srbije i Nemačke.

Srbija će se u subotu od 11 časova suočiti sa Nemačkom u meču za osvajanje bronzane medalje na Olimpijskim igrama. Očekuje se velika podrška navijača i napeta atmosfera na terenu, a veliko interesovanje javnosti garantuje da će ovo biti meč koji se ne sme propustiti. S obzirom na tenzije koje su se stvorile nakon polufinalnog meča, ovo će biti prilika da košarkaši pokažu svoju profesionalnost i sportski duh, ali i da navijači pruže podršku svojim ljubimcima na terenu.

Nakon ovog uzbudljivog polufinala, očekuje se da će meč za bronzu dodatno začiniti rivalitet i emocije, te da će biti prava poslastica za ljubitelje košarke širom sveta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading