VUČIĆ ČESTITAO ALEKSANDRI NA MEDALJI: Čestitam Vam još jednoj medalji koju ste doneli Srbiji

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U finalu se borila protiv Mađarice Vivijan Marton, a i pored velike borbe, nažalost, izgubila je rezultatom 2:0.

VUČIĆ ČESTITAO ALEKSANDRI NA MEDALJI: Čestitam Vam još jednoj medalji koju ste doneli Srbiji

Foto: printscreen/facebook/Aleksandar Vučić

Srpska taekvondistkinja Aleksandra Perišić postigla je izuzetan uspeh na Olimpijskim igrama u Parizu osvojivši srebrnu medalju. U finalu se borila protiv Mađarice Vivijan Marton, a i pored velike borbe, nažalost, izgubila je rezultatom 2:0. Runde su završene rezultatima 1:7 i 2:4, ali je Aleksandra pokazala izuzetnu hrabrost i veštinu tokom celog meča.

Nakon osvojene medalje, predsednik Srbije Aleksandar Vučić lično je čestitao Aleksandri na ovom veličanstvenom dostignuću.

Draga Aleksandra, čestitam Vam na olimpijskom i još jednoj medalji koju ste doneli Srbiji - rekao je Vučić.

 

 

Ovo nije prvi put da je Aleksandra Perišić donela medalju Srbiji, što dodatno potvrđuje njen izuzetan talenat i posvećenost sportu. Njen doprinos srpskom sportu je neizmerno veliki, a srebrna medalja sa Olimpijskih igara u Parizu samo je još jedan dokaz njenog izuzetnog talenta i posvećenosti.

Aleksandra Perišić je svojim trudom i zalaganjem postala primer posvećenosti i izuzetnog talenta. Njen put do srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu zahtevao je mnogo rada i odricanja, ali je rezultat bio više nego vredan truda. Ova mlada sportistkinja predstavlja uzor mnogima i inspiracija je mladim generacijama da sanjaju velike snove i da se bore za ostvarenje svojih ciljeva.

Njena borba na Olimpijskim igrama u Parizu nije prošla nezapaženo, već je privukla pažnju čitave Srbije. Ljudi širom zemlje su pratili njen put do finala i svi su se ponosili njenim dostignućem. Ova srebrna medalja nije samo Aleksandrino lično postignuće, već i uspeh cele nacije koja je uz nju stajala tokom celog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading