AVRAMOVIĆ JE ZNAO ŠTA IH ČEKA! Srpski bek se uhvatio za glavu tokom meča (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stef Kari je bio nezaustavljiv na terenu.

AVRAMOVIĆ JE ZNAO ŠTA IH ČEKA! Srpski bek se uhvatio za glavu tokom meča (FOTO)

Foto: Starsport

U napetoj utakmici polufinala Olimpijskih igara u Parizu, košarkaška reprezentacija Amerike uspela je da pobedi Srbiju rezultatom 95:91. Iako se mora priznati da je sudijska odluka izazvala kontroverze, neosporno je da je pobedu Amerikancima doneo neverovatni Stef Kari, demonstrirajući svoje majstorstvo u šutiranju i potvrdivši svoj status jednog od najboljih šutera u istoriji košarke.

Stef Kari je bio nezaustavljiv na terenu, postižući poene onako kako se od njega i očekuje - precizno i efikasno. Njegov doprinos pobedi bio je neizostavan, a njegova igra definitivno je obeležila ovaj dramatičan susret.

Jedan od zanimljivih momenata bio je trenutak kada je Aleksa Avramović sa distance posmatrao Karija dok šutira, a izraz njegovog lica jasno je pokazivao da je svestan šta će se desiti. Ipak, uprkos porazu, srpski tim nije osramoćen, a mnogi smatraju da su zaslužili pobedu, ističući da su ove Olimpijske igre upravo stvorene kako bi u finalu košarkaškog turnira igrali Amerika i Francuska.

 

 


Iako poražena od Amerike, košarkaška reprezentacija Srbije ima priliku da se bori za medalju. 

Očekivanja su bila jasna - finale košarkaškog turnira na Olimpijskim igrama trebalo je da bude odigrano između Amerike i Francuske. S obzirom na kvalitet i tradiciju obe reprezentacije, ovo finale je nesumnjivo privuklo pažnju ljubitelja košarke širom sveta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading