RAŠOVIĆ NIJE MOGAO DA ZADRŽI SUZE: "Znao sam, jer da nisam znao ne bih došao na OI"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo mu znači ova pobeda.

RAŠOVIĆ NIJE MOGAO DA ZADRŽI SUZE:  "Znao sam, jer da nisam znao ne bih došao na OI"

Foto: www.profimedia.rs

Posle još jednog veličanstvenog uspeha vaterpolista Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu, Strahinja Rašović nije mogao da sakrije suze. Sa svojim emotivnim reakcijama, istakao je koliko mu znači ovaj uspeh i koliko je ponosan na svoj tim. On je istakao da je verovao u uspeh svoje ekipe, uprkos izazovima kroz koje su prošli.

Republika

Foto: Republika.rs

 

 

- Znao sam… Pa znao sam, jer da nisam znao ne bih došao na OI. Bez obzira na blato što smo prošli posle Tokija, čemu smo bili izloženi i šta smo prošli. Znao sam da će da prođe jer kad smo gubili nije dolazilo do pucanja u timu. Bez fraza i krilatica, kao mali sam govorio da Srbija ide na zlato u vaterpolu uvek, tako i mi sada.

Rašović je istakao da je uvek verovao da Srbija ide na zlato u vaterpolu, bez obzira na izazove kroz koje su prolazili.

Republika

Foto: Starsport

Strahinja Rašović

 

- Prošli smo kroz grupu i mulj, tad sam rekao da niko nije umro već je put koji mora da se prođe. Ekipa se sklapala i podizala, sad smo u finalu i najsrećniji sam na svetu. Kako prošle Olimpijske igre, tako i ove, ponosan sam i srećan zbog nas i svih koji su navijali za nas. Izvinite zbog suza, ovo je ono kad si mali i sanjaš, najlepši momenti u karijeri i uživam. Naći ćemo snagu za još jednu utakmicu. Rekao sam i ranije šta mi je na duši, hvala - zaključio je Rašović.

Uz ovakve emotivne reakcije i snažno verovanje u uspeh svog tima, vaterpolisti Srbije su pokazali svoju snagu i upornost na putu do finala Olimpijskih igara. Srbija može biti ponosna na ovaj tim i nadati se još jednom veličanstvenom trijumfu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading