PEŠIĆ JEDNIM ODGOVOROM ZABRINUO PRED NEMAČKU: Selektor otkrio kako zaceliti rane posle Amerike (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje se ne oporavljamo

PEŠIĆ JEDNIM ODGOVOROM ZABRINUO PRED NEMAČKU: Selektor otkrio kako zaceliti rane posle Amerike (VIDEO)

Foto: Starsport

Prošao je skoro čitav dan od poraza od Amerike, a nikome i dalje nije do života. Možemo samo zamisliti kako je košarkašima koji moraju da se podignu nakon što im je podvig veka iskliznuo iz ruku za dlaku, kako bi se iz Pariza vratili sa medaljom i revanširali se Nemačkoj za prošlogodišnji poraz u finalu Svetskog prvenstva.

Meč počinje u ranim satima, već od 11 časova, a Svetislav Pešić osim svog tima razmišlja i o ostalim Srbima u Parizu. Obraćanje odatle je počeo sa čestitkom za "delfine".

- Čestitam našim vaterpolistima plasman u finale, srdačno ih pozdravljam i želim im sve najbolje u finalu, počeo je Kari, pa se osvrnuo na "orlove":

- Mi prvo da zacelimo rane od sinoćnje utakmice. Pre svega da se fizički vratimo u neko prvobitno stanje, kao pred utakmicu sa Amerikancima. S obzirom na naše medicinske probleme koji nas prate poslednjih dana... Okrenuti smo skroz tome, već smo imali jedan sastanak sa igračima. Večeras pred spavanje još jedna analiza i sutra rano ustajanje, jer igramo utakmicu u 11 sati.

Okrenuo se na narednog protivnika kog vrlo dobro poznaje.

- Znamo sa kim igramo, vrlo ih poštujemo. Izvanredna ekipa, timski orijentisana košarka. Borbeni! Istovremeno, oni su pokazali, ne samo na ovom turniru, već poslednje dve-tri godine, da su izrasli u izvanrednu ekipu, sa izvanrednim pojedincima. Naravno, nije bilo puno vremena za bilo kakve detalje, ali mi ih dobro znamo. Moramo, pre svega, da mislimo na naš plan igre. To je ono što, u ovom trenutku, mene lično i moj trenerski staf najviše okupira. Da možemo da pronađemo prave odluke, da pomognemo našim igračima da odigraju istu utakmicu kao što su do sada igrali - rekao je Pešić.

A ono što može brinuti jeste da je na pitanje o zdravstvenom biltenu Pešić kratko odgovorio:

- Ne zna se.

Republika

Foto: Republika.rs

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading