DA POJEDEMO NEŠTO SLATKO I IDEMO DALJE! Trenerica Perišićeve nakon prolaska u finale

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Perišićeva je impresionirala svojom suverenom igrom.

DA POJEDEMO NEŠTO SLATKO I IDEMO DALJE! Trenerica Perišićeve nakon prolaska u finale

Foto: Olimpijski komitet Srbije

Srpska tekvondistkinja Aleksandra Perišić postigla je značajan uspeh na Olimpijskim igrama u Parizu, stigavši do velikog finala gde će se boriti protiv Vivijane Marton iz Mađarske. Perišićeva je impresionirala svojom suverenom igrom, ostvarivši ubedljivu pobedu protiv Đi Song iz Kine. Kao treći nosilac na turniru, Perišićeva je pokazala izuzetnu formu, osiguravši sebi medalju i plasman u finale.

Nakon meča sa Kineskinjom, trenerica Aleksandre Perišić, Petra Butala Kovačić, podelila je neke detalje o pripremama za finale. Izjavila je da će ekipa dati sve od sebe i da se nadaju da će finale biti kruna dosadašnje karijere. Takođe je istakla da je svestna težine finalnog duela, ali da veruje u Aleksandrine sposobnosti i predanost.

To smo sanjale i nismo završile, do sada je dobro prošlo. Finale će biti jako teško, videli ste da je ona. Daćemo sve od sebe, da se smiri, malo hidrira, da pojedemo nešto slatko i idemo dalje - rekla je Petra, koja je potom rekla i da će ovo biti kruna karijere.

Republika

Foto: Tekvondo savez Srbije

Aleksandra Perišić

 

Tako je i nadam se da će finale biti kruna svega, da ćemo dati razlog za slavlje. Nemojte slaviti predamnom. Mislim da ćemo na srce ići.

Aleksandra Perišić se nalazi na korak od ostvarenja istorijskog uspeha. Njen plasman u finale Olimpijskih igara u Parizu predstavlja veliki trenutak za srpski tekvondo, a samim tim i za sport u Srbiji. Svojom izuzetnom tehnikom i borbenošću, Perišićeva je osvojila srca navijača i postala inspiracija mnogima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading