IMALI SMO IH, ALI NISMO SVE ISKORISTILI! Udovičić nakon istoriske pobede Srbije

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je uspela da odnese pobedu, ostavljajući Amerikance da se bore za bronzu.

IMALI SMO IH, ALI NISMO SVE ISKORISTILI! Udovičić nakon istoriske pobede Srbije

Foto: Profimedia

Vaterpolo reprezentacija Srbije pružila je fenomenalnu igru u polufinalu Olimpijskih igara, pobedivši Sjedinjene Američke Države rezultatom 10:6. "Delfini" su dominirali na terenu, posebno ističući svoju odbranu koja je "dovela do ludila" protivnički tim. Nakon meča, bivši selektor Srbije, a sada selektor SAD, Dejan Udovičić, izrazio je svoje utiske o utakmici, ističući težinu susreta i čestitajući Srbiji na pobedi.

Republika

Foto: Republika.rs

 

 

 - Ne obraćam pažnju na to što sam kao selektor Srbije pobeđivao Ameriku. Sada je bilo veoma teško, tražili smo igrača više, imali smo ih ali nismo sve iskoristili. Zatvorili smo Mandića i sveli ga ispod njegovog proseka, ali ni to nije bilo dovoljno. Ostaje velika žal i čestitke Srbiji - istakao je Udovičić.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Dejan Udovičić

 

Srbija je uspela da odnese pobedu, ostavljajući Amerikance da se bore za bronzu. Nakon pobede nad SAD, Srbija se plasirala u finale gde će se boriti za odbranu olimpijskog zlata. Njihov protivnik biće bolji iz duela između Hrvatske i Mađarske, koji će se odigrati u drugom polufinalu. Sjedinjene Američke Države će sa druge strane sačekati poraženog iz meča za bronzu, gde će imati priliku da se bore za osvajanje medalje.


Vaterpolo reprezentacija Srbije ostavlja snažan utisak svojom izuzetnom igrom i odbranom, ostavljajući navijače u iščekivanju finalnog meča gde će imati priliku da brane olimpijsko zlato.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading