MAJKA KOŠARKAŠA AMERIKE NAPALA STIVA KERA! Haos u "drim timu" nakon meča sa Srbijom

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dala je kontroverzan komentar koji je izazvao burne reakcije.

MAJKA KOŠARKAŠA AMERIKE NAPALA STIVA KERA! Haos u "drim timu" nakon meča sa Srbijom

Foto: Profimedia

Nakon nedavne utakmice između reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država i Srbije, Brendi Kol, majka Džejsona Tejtuma, privukla je pažnju javnosti svojim komentarom koji je izazvao dosta polemike. Tejtum, koji je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača u NBA ligi, nije dobio očekivano vreme na terenu tokom mečeva u kojima je učestvovao za Olimpijske igre u Parizu. Iako je imao zapažene rezultate u određenim mečevima, njegova uloga bila je manja nego što se očekivalo.

- Ne, nije. Ali ako saznate šta se dešava, molim vas da mi javite – ovo je neprihvatljivo i nema smisla - navela je ona.

 

 

Džejson Tejtum, član Boston Seltiksa, imao je priliku da se oproba na Olimpijskim igrama u Parizu, ali je njegovo učešće bilo manje nego što se očekivalo. Iako je ostvario solidne rezultate u nekim mečevima, nije dobio značajnu ulogu u timu.


Nakon meča između SAD-a i Srbije, Brendi Kol je dala kontroverzan komentar koji je izazvao burne reakcije. Na pitanje Dika Vitalea o Tejtumovom vremenu provedenom na terenu, Brendi Kol je indirektno kritikovala selektora Stiva Kera, nazivajući situaciju "neprihvatljivom i besmislenom".

Brendi Kolov komentar izazvao je različite reakcije u javnosti, a mnogi su se složili da je neuobičajeno da majka igrača javno kritikuje selektora reprezentacije. Ova izjava privukla je pažnju medija i postala predmet rasprave među ljubiteljima košarke.

Ostaje da vidimo kako će se ova situacija odraziti na Tejtumovu budućnost u reprezentaciji SAD-a i da li će Brendi Kol-ov komentar imati uticaja na njegovu dalju karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading