JOKIĆ PRIČA MALO, ALI KAŽE JAKO PUNO: "Mislim da znamo da igramo, imamo neku lucidnost..." (VIDEO)

Autor: Republika/A.Đ.

Olimpijske igre 2024

09.08.2024

23:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola emotivno priča o srpskim košarkašima.

JOKIĆ PRIČA MALO, ALI KAŽE JAKO PUNO: "Mislim da znamo da igramo, imamo neku lucidnost..." (VIDEO)

Foto: KSS

Košarkaška reprezentacija Srbije doživela je poraz od Sjedinjenih Američkih Država na Olimpijskim igrama u Parizu, uprkos vođstvu od 17 poena i 37 minuta sjajne igre. Amerikanci su uspeli da preokrenu rezultat i pobede sa 95:91, čime su se plasirali u finale gde će se boriti za zlatnu medalju protiv domaćina Francuske. Ovaj poraz bio je posebno bolan za srpske navijače, ali je takođe pokazao izuzetnu borbenost i kvalitet naše reprezentacije u meču protiv "najjačeg tima na svetu" koji bi bio srušen u pariskoj dvorani da nije bilo sudijske trojke u sastavu Ademir Zurapović (Bosna i Hercegovina), Hulio Anaja (Panama) i Martniš Kozlovskis (Letonija).

Najbolji košarkaš na svetu Nikola Jokić, jednom prilikom je, na neki način, objasnio kako ustvari igra Srbija i kakvi su srpski košarkaši.

- Mi srpski igrači znamo da igramo. Mi znamo bilo koju poziciju gde nas staviš, mi znamo šta treba da se igra, mi smo naučeni jako dobro. Sad da li je to ta srpska škola košarke, ja stvarno nemam pojma. Mislim da znamo da igramo, imamo neku lucidnost, imamo nešto, to je nešto jako malo, ali to malo je jako puno. To je prava rečenica, ako ste me razumeli - izjavio je Jokić.

 

 

Nakon poraza od SAD-a, reakcije javnosti su bile pomešane. Mnogi su izrazili razočaranje zbog propuštene prilike da se plasiraju u finale, ali istovremeno su se divili hrabrosti i veštini koju su pokazali tokom meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading