SATANIZAM SUDIJA! Pogledajte PLJAČKU veka u Parizu! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramno!

SATANIZAM SUDIJA! Pogledajte PLJAČKU veka u Parizu! (VIDEO)

Foto: X/Screenshot

Košarkaši Srbije su pružili izvanrednu igru protiv Amerikanaca, ali nažalost, nisu uspeli da zadrže prednost do kraja meča. Uzbudljiva utakmica završena je rezultatom 95:91 u korist Amerike, ostavljajući publiku u dahu do samog kraja.

Jedan od ključnih trenutaka meča dogodio se pri rezultatu 91:86 za Amerikance, kada je Bogdan Bogdanović preneo loptu preko pola terena, a zatim došlo do sporne situacije. Sudija je dodelio loptu Amerikancima, uz procenu da se vratila na polovinu naše reprezentacije, iako je bilo nejasno ko je poslednji imao kontakt sa loptom. Ova odluka izazvala je negodovanje naših igrača, posebno Bogdana Bogdanovića koji je bio ubeđen da je Durent izbio loptu.

Nakon sporne odluke sudije, lider naše reprezentacije, Bogdan Bogdanović, nije mogao da sakrije svoje emocije. Plakao je i bio duboko potresen, a niko nije uspeo da ga smiri. Ovaj emotivni trenutak pokazuje koliko su naši košarkaši bili posvećeni i koliko im je značila ova utakmica. Nakon završetka meča, oglasio se i Emid, odmah komentarišući Jokića. Ovo je samo jedan od primera kako je ova utakmica izazvala veliku pažnju širom sveta.

Iako je poraz teško pao, Srbija ima priliku da se bori za bronzu protiv Nemačke u Parizu. Vrlo neobičan termin ove utakmice dodatno je iznenadio javnost, ali naši košarkaši sigurno će dati sve od sebe da se vrate kući sa medaljom. Ova utakmica definitivno je ostavila dubok trag, kako na naše igrače, tako i na celokupnu sportsku javnost. Srbija je pokazala izuzetno srce i borbenost, što će ih sigurno motivisati da nastave da se bore i ostvaruju velike uspehe u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dare

08.08.2024 23:56

Doslo je vreme, da ce vise biti glupo i sramota igrati olimpijadu, odma nek proglase pobednika po zelji sudija i to je to...ne postuju se pravila, svira se i nerazumno..bruka je vise i ucestvovati