STIŽE OGROMNO POJAČANJE OBRADOVIĆU! Talenat se oprostio od Real Madrida!

Autor:

Sport

09.08.2024

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivna poruka "kraljevskom klubu"

STIŽE OGROMNO POJAČANJE OBRADOVIĆU! Talenat se oprostio od Real Madrida!

Foto: FIBA

U18 reprezentacija Srbije

Jedan od najvećih talenata srpske košarke Mitar Bošnjaković, posle srebrne medalje na juniorskom Evropskom prvenstvu, zvanično se oprostio od svog kluba Real Madrida.

Naime, posle tri godine u prestonici Španije, talentovani krilni igrač nastavlja karijeru u Partizanu.

Sa klubom iz Humske je potpisao višegodišnji ugovor, a sada se i zvanično oprostio od "kraljevskog kluba".

- Dragoj porodici Real Madrida. Bilo je to fantastično putovanje ispunjeno neverovatnim životnim iskustvom koje ću sa ponosom nositi kao najlepši i najdragoceniji ukras. Posebna je čast biti izabran i nositi amblem najboljeg kluba na svetu. Želim da iskoristim ovu priliku da se svim srcem zahvalim celom Real Madridu za sve što su uradili za mene u ove tri godine, a uradili su mnogo.

Želim da se zahvalim svim svojim saigračima, trenerima, fizioterapeutima, fizikalnim trenerima, lekarima, upravi kluba i celom timu Real Madrida koji su mi pomogli da postanem, pre svega, sve bolji čovek i mnogo bolji i obučeniji igrač. Prijateljstva i drugarstvo koje sam ovde stvorio su neprocenjivi i nezaboravni za ceo život. Nastavljam putem svog života sa torbom punom lepih uspomena i neverovatnih iskustava, sa nadom da će nam se putevi u budućnosti ponovo ukrstiti i da ću ponovo imati čast i privilegiju da nosim štit Real Madrida. Veliko hvala. Hala Madrid, napisao je Bošnjaković na svom Instagram profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading