ZVALI GA I U ZVEZDU I U PARTIZAN, A ON SAD LUPA GLAVU! Sve to zbog Bogdanove izjave sudijama (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izrazio je svoje nezadovoljstvo.

ZVALI GA I U ZVEZDU I U PARTIZAN, A ON SAD LUPA GLAVU! Sve to zbog Bogdanove izjave sudijama (FOTO)

Foto: Profimedia

Košarkaška reprezentacija Srbije je doživela poraz od Amerike sa rezultatom 95:91, ali je pružila sjajnu igru tokom većeg dela utakmice. Iako će se sada boriti za treće mesto protiv Nemačke, Orlovi su ostavili snažan utisak na gledaoce.

Krivica za poraz se može pripisati različitim faktorima, ali se ističe da su sudije imale značajan uticaj na tok utakmice. Igrači Srbije, kao i selektor, nisu krili nezadovoljstvo suđenjem. Bogdan Bogdanović je istakao da su sudije dopuštale igračima iz NBA lige da rade šta god žele, dok je Malkolm Dilejni na društvenoj mreži "X" izrazio svoje nezadovoljstvo udarcem glavom. Ovo je izazvalo burne reakcije među navijačima, posebno zbog Dilejnijevog ranijeg interesovanja za igranje u srpskim klubovima.

Pokušali smo da razgovaramo sa sudijama; oni nisu pokušali da razgovaraju sa nama, ali u redu je. SAD ne treba takvu vrstu pomoći protiv nas. Nismo imali takvu pomoć kada su nas držali za obe ruke i sve to. Igrali smo najbolje što smo mogli - istakao je Bogdan.

 

 


Malkolm Dilejni je bio predmet želje domaćih košarkaških klubova, budući da je Crvena zvezda pokazala interesovanje za njegovo angažovanje, dok je Kevin Panter pozvao Dilejnija da zaigra u Partizanu. Međutim, ove želje nisu realizovane, ostavljajući navijače u iščekivanju onoga što bi moglo biti.

Uprkos porazu, Srbija je pokazala hrabrost i borbenost na terenu, ostavljajući utisak sjajne igre. Sada se okreću meču za treće mesto protiv Nemačke, gde će imati priliku da pokažu svoj kvalitet i odlučnost.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading