NA ZVEZDU PROTIV PAZARA BESPLATNO: Sjajna vest za mlađe navijače!

Autor:

Sport

09.08.2024

23:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljaju crveno-beli praksu

NA ZVEZDU PROTIV PAZARA BESPLATNO: Sjajna vest za mlađe navijače!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde neplanirano zaostaju na tabeli već posle tri kola Superlige Srbije. Zato u prvi sledeći meč protiv Novog Pazara, kao i svaki naredni, ulaze maksimalno skoncentrisano. U subotu od 20 časova će ugostiti tim sa južnijeg dela zemlje, a crveno-beli su, kao i uvek, spremili iznenađenje za najmlađe navijače.

- FK Crvena zvezda ponovo sa zadovoljstvom obaveštava mališane da će kapije na istočnoj strani stadiona "Rajko Mitić" biti otvorene za svu decu starosti do 14 godina na narednom meču protiv Novog Pazara u subotu, 10. avgusta od 20 sati.

Naš klub je nastavio sa ovom sjajnom akcijom putem koje svi dečaci i devojčice u pratnji jedne odrasle osobe mogu potpuno besplatno da prisustvuju utakmicama svojih junaka na Marakani u okviru domaćeg prvenstva. Tako će deca uzrasta do 14 godina i predstojećeg vikenda moći da bodre crveno-bele protiv tima iz Novog Pazara.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Mališani na tribinama

Podsećanja radi, ulaznice su u ONLAJN prodaji, dok je kupovina na šalterima Marakane dostupna danas do 18 sati, kao i na dan utakmice od 12 časova do početka meča.

Cene karata su sledeće:

Sever - 400 dinara
Istok - 500 dinara
Zapad - 700 dinara
Tribina Siniša Mihajlović - 1400 dinara

Mališani, vidimo se na Marakani! - stoji u saopštenju na sajtu.

Podsetimo, danas se oglasio i Vladan Milojević pred meč sa Pazarcima, a šta je rekao možete pogledati ovde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading