NEMA VEĆEG PROSTAKA OD EMBIDA: Samo ga rođena majka još voli, a on opet provocira (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečko, cela hala ti zviždi...

NEMA VEĆEG PROSTAKA OD EMBIDA: Samo ga rođena majka još voli, a on opet provocira (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaška reprezentacija Srbije ipak je poražena od Amerike u polufinalu Olimpijskih igara sa 95:91.

Bila je ovo jedna od onih utakmica koju smo mogli da prepričavamo unucima, umesto toga - prepričavaćemo tri četvrtine iste.

Od prvog trenutka "orlovi" su davali naznake da će večeras odigrati jednu od najboljih utakmica koje nacija pamti. Nismo čekali da protivnik prvi udari, već smo mi udarili i tako totalno šokirali Amerikance koji su zaista izgledali iznenađeno našom hrabrom i odlučnom igrom.

Kada je Gudurić pogodio trojku uz faul u poslednjem minutu trećeg dela verovatno je 90% Srbije skočilo na noge i u poslednju četvrtinu ušli smo sa velikih +13. I znali smo da će biti teško. I bili smo blizu. I verovatno nikad bliže. Ali nismo uspeli.

Nažalost, nismo mogli da izdržimo do kraja i, iako osećamo ogroman ponos, boleće nas to još dugo. Pogotovo kada pogledamo snimak najvećeg prostaka u istoriji košarke Džoela Embida kako posle meča igra neki "pobednički" ples. Dečko - cela hala ti je zviždala, apsolutno niko te ne voli, izdao si dve države ne bi li igrao za Ameriku i uzeo neko odličje u život i daješ sebi za pravo da se ovako ponašaš... Okej, pobedio si, raduj se, ali to se radi gospodski baš kao što su to učinili Kari, Durent, pa i Lebron.

Mogli smo da ga ućutakmo jednom za sva vremena, mogao je Jokić da ga progoni i u reprezentativnom dresu, a možda je upravo i zato bio tako srećan - konačno je uspeo da pobedi Nikolu. U svakom slučaju, posle nek se pita zašto je on to "najomraženiji" igrač u NBA...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading