OGLASIO SE ALEKSANDAR VUČIĆ NAKON POBEDE PERIŠIĆEVE! "Srbija navija za Vas, dok čekamo zlatnu medalju!"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Perišić postala je junakinja nacije plasiravši se u finale Olimpijskih igara.

OGLASIO SE ALEKSANDAR VUČIĆ NAKON POBEDE PERIŠIĆEVE! "Srbija navija za Vas, dok čekamo zlatnu medalju!"

Foto: printscreen/facebook/Aleksandar Vučić

Srpska tekvondistkinja Aleksandra Perišić postigla je značajan uspeh na Olimpijskim igrama u Parizu, stigavši do velikog finala gde će se boriti protiv Vivijane Marton iz Mađarske. Perišićeva je impresionirala svojom suverenom igrom, ostvarivši ubedljivu pobedu protiv Đi Song iz Kine. Kao treći nosilac na turniru, Perišićeva je pokazala izuzetnu formu, osiguravši sebi medalju i plasman u finale.

Aleksandra Perišić postala je junakinja nacije plasiravši se u finale Olimpijskih igara u kategoriji do 67 kilograma. Njen uspeh nije prošao neprimećeno, pa je čak i predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, uputio lične čestitke.


Predsednik Vučić izrazio je svoj ponos i podršku Perišićevoj, ističući da je Srbija uz nju i da se raduje mogućnosti osvajanja zlatne medalje. Ovo je četvrta osigurana medalja za Srbiju na ovim OI, što dodatno uvećava značaj Perišićevog uspeha.

- Srdačne čestitke na šampionskoj borbi i sjajnoj pobedi! Srbija navija za Vas, dok čekamo zlatnu medalju! Bravo, Aleksandra, tako se bori za Srbiju! - stoji u poruci Vučića. 

 

 


Finale u kojem će se Aleksandra boriti zakazano je za 21:19. Svi ljubitelji sporta i građani Srbije sa nestrpljenjem iščekuju ovaj događaj, spremni da pruže podršku našoj hrabroj takmičarki.

Ovaj događaj je izazvao oduševljenje širom zemlje, a Perišićeva je postala simbol snage i borbe za svoju zemlju. Njena hrabrost i veština na borilištu su inspiracija mnogima, a podrška koju dobija od najviših državnih institucija dodatno ističe važnost njenog dostignuća.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading