PRLJAVI EMBID I LEBRON BEZOBRAZNO PATOSIRAJU SRBE! Ovako LJIGAVI Ameri prolaze NEKAŽNJENO (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo ne sme da im se dopušta

PRLJAVI EMBID I LEBRON BEZOBRAZNO PATOSIRAJU SRBE! Ovako LJIGAVI Ameri prolaze NEKAŽNJENO (VIDEO)

Foto: Profimedia

Košarkaška reprezentacija Srbije trenutno na otvaranju Olimpijskih igara vodi žestoku bitku sa Amerikancima, preciznije sa Kevinom Durentom koji je u prvom poluvremenu šutirao bez promašaja u Lilu. Odmah iza njega na listi strelaca na današnjem meču jeste Lebron Džejms koji je ipak ostao u centru pažnje zbog jednog veoma nesportskog poteza.

Samoprozvani "kralj" iz čista mira je uhvatio Petruševa pod košem i bukvalno ga patosirao bez ikakve potrebe, a samo nekoliko trenutaka kasnije u nastavku akcije, "Amer" zvani pobegulja, Džoel Embid, uhvatio je Avramovića i totalno nesmotreno ga povukao, te pokušao da se izvuče tako što mu je "pružio ruku" da ustane. Naravno, zbog tog poteza prošao je nekažnjeno, svirana je samo nesportska Lebronu.

Podsetimo, što se tiče samog meča, iako je u ovom momentu Amerika u prednosti na terenu, početak definitivno nije prošao onako kako se drim-tim nadao,

Odmah u prvom napadu je Aleksa Avramović izvrsno ukrao loptu i imao lake poene kojima je "raspalio" atmosferu, na šta su se nadovezali Petrušev, Dobrić i Jokić sa još izvrsnih poteza i naterali Stiva Kera da zove prvi tajm-aut odmah na startu prvi vođstvu Srbije od 10-2. Definitivno su "nabrijani" ušli naši košarkaši u ovaj duel, a baš tako i treba i mora protiv Amera.

Ipak, brzo se drim-tim vratio u utakmicu i trenutno održavaju razliku od oko 15 poena u poslednjoj deonici zahvaljujući nezaustavljivom Durentu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading