LEGENDARNI MUTA ZA REPUBLIKU OTKRIO KLJUČ PORAZA OD AMERIKE: MI SMO NAJBOLJI NA SVETU! Evo ŠTA je ipak odlučilo da Srbija izgubi

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Ne treba gledati Amerikance, ovo da ostavimo iza nas, tek je prvo kolo'' - naveo je Muta.

LEGENDARNI MUTA ZA REPUBLIKU OTKRIO KLJUČ PORAZA OD AMERIKE: MI SMO NAJBOLJI NA SVETU! Evo ŠTA je ipak odlučilo da Srbija izgubi

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije izgubila je od Sjedinjenih Američkih Država rezultatom 110:84 u okviru prvog kola Olimpijskih igara u Parizu. Stiče se utisak da ovaj poraz nije realan, pošto su ''orlovi'' pružili veoma dobru partiju, ali su dosta promašivali šut za tri poena, gde naš rival nije grešio, a čovek odluke bio je Kevin Durent.

Svoje utiske o ovom susretu izneo je za Republiku legendarni Miroslav Muta Nikolić koji je poručio da možemo da se nosimo sa Amerikancima.

Foto: ST/Nebojša Mandić

Miroslav Muta Nikolić

- Ne treba gledati Amerikance, ovo treba da ostavimo iza nas, tek je prvo kolo. Sada moramo da se usredsredimo na naredne protivnike. Ono što sam sad video je da možemo da igramo sa njima i nadam se ponovnom susretu u finalu, ali pre toga moramo pobediti i ove ostale ekipe koje su jako ozbiljne. Mi smo dosta promašivali, pogotovu šuteve za tri, zato kažem da možemo da se nosimo sa njima. Moramo da pogađamo te trojke, otvorene šuteve, to ne smemo da promašujemo i da zaustavljamo njihove kontre, to je ključno. Jokić je dao svoje, tu se sve vrti oko njega - naveo je Muta i dodao:

- Durent je odlučio, on je sve moguće pogodio. Početak utakmice je bio tesan, ali njegovim ulaskom se sve promenilo. Kod njih se uvek pojavi neko drugi. Evo na primer Stef Kari je nonšalantno igrao. Imam utisak da se ne pripremaju mnogo, nego onako samo na život. Neka se sada oni prilogađavaju nama, mi smo najbolji na svetu - istakao je Nikolić.

Foto: Starsport

Kevin Durent

Srbija se sada okreće mečevima protiv Portorika i Južnog Sudana, a Nikolić smatra da smo bolji i da ćemo tu igrati sa manje opterećenja.

- Nema tu odstupanja, moramo da dobijemo ove dve utakmice. Gledao sam duel Portorika i Južnog Sudana, jako borbena utakmica. Međutim, taktički vrlo slabo, igraju samo gore, dole, ali su dosta pogađali trojke. Mi smo pametnija ekipa od njih. Igraćemo sa manje opterećenja, opuštenije, sada smo bili dosta stegnuti i bili malo uplašeniji. Imamo dovoljno vremena za odmor i da se pripremimo za naredni meč - podvukao je Miroslav Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading