SVE OČI UPRTE U KOŠARKAŠKI KLASIK U LILU: Krcato oko stadiona! Ovo nema ni na fudbalskom derbiju! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakl u Lilu.

SVE OČI UPRTE U KOŠARKAŠKI KLASIK U LILU: Krcato oko stadiona! Ovo nema ni na fudbalskom derbiju! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Košarkaške reprezentacija Srbije i Sjedinjenih Američkih Država odmeriće snage u okviru prvog kola Olimpijskih igara u Parizu od 17.15 u Lilu. Ovo će biti veliki spektakl i prava predstava u kojoj će svi uživati. Ogromno interesovanje vlada za ovaj legendarni okršaj, a to govori i činjenica da je ispred stadiona gde će odigrati meč velika gužva koja nije viđena ni na fudbalskim derbijima, a naš portal je sve to zabeležio.

Takođe, ulice Lila preplavljene su navijačima Srbije koji veruju da ''orlovi'' mogu da lete do pobede protiv nikada jačeg američkog drim-tima na čelu sa Lebronom Džejmsom. Ovo je košarkaški klasik koji će privući veliku pažnju, a ovo rivalstvo ima posebnu draž. Kao i 2016. u Riju, ove dve selekcije su ponovo u grupi, a videćemo koliko mogu da doguraju.

Ovaj meč ima veliki značaj za obe ekipe, jer će pobeda doneti veliko samopouzdanje i prednost u narednim susretima. Srbija će imati priliku da pokaže svoju snagu i kvalitet, dok će Sjedinjene Američke Države želeti da potvrde svoj status apsolutnog favorita. Na parketu će deliti pravdu sudijski tim sačinjen od Joana Rosa, Hulija Anaja i Martinsa Kozlovskisa, dok će delegat na ovom meču biti Jasvant Mutetuvegama iz Šri Lanke.

Svi sa velikim nestrpljenjem iščekuju početak ovog okršaja dve najveće košarkaške sile na svetu. Srbija i Amerika su se sastali i pre 10 dana u prijateljskom meču, kada su Lebron i družina slavili rezultatom 105:79.

Foto: Republika.rs

Republika u Lilu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading