KADA ĆEŠ ODRASTI MALI VESELJAČE? Mbape iskeširao pravo bogatstvo - kupio zver od automobila u koji neće da sedne! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.07.2024

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razlog je bizaran zbog kojeg Francuz neće da koristi "novu igračku".

KADA ĆEŠ ODRASTI MALI VESELJAČE? Mbape iskeširao pravo bogatstvo - kupio zver od automobila u koji neće da sedne! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Kilijan Mbape

Na nedavno okončanom Evropkom prvenstvu u fudbalu nije se proslavio. Reprezentacija Francuske nije ostvarila željeni rezultat, ali će Kilijam Mbape ipak po lepom pamtiti leto 2024. godine.

Nakon punih šest godina provedenih u francuskoj prestonici, francuski superstar se preselio u Madrid gde je poneo dres slavnog madridskog Reala i ostaje da se vidi hoće li uloženi novac i opravdati u kraljevskom klubu.

Istovremeno se Mbape ponovio i novim automobilom. Odabrao je luksuzni BMW i7 M70 kao svoje prevozno sredstvo.

Iako automobil dostiže maksimalnu brzinu od 250 km/h i ima cenu od gotovo 200.000 evra, interesantna činjenica je da Mbape neće biti za volanom. Naime, mladi fudbaler još uvek nema vozačku dozvolu i izrazio je strah od vožnje, pripisujući to tome što je veoma rano postao zvezda.

Unutrašnjost BMW-a i7 M70 opremljena je ekskluzivnim sadržajem koji će omogućiti Mbapeu da uživa tokom vožnje. Vrata ovog automobila su tako teška da se zatvaraju pritiskom na dugme, dok se unutar vozila nalazi ogroman ekran od 31 inča, razni masažeri i mnogi drugi luksuzni detalji.

 

 

Mbape je istakao da nije uspeo da polaže vozački ispit zbog svoje rane popularnosti i uspeha u fudbalu. Za njega vožnja nije prioritet, a on je uvek imao vozača koji je brinuo o prevozu. Ova bizarna činjenica otkriva jednu od manje poznatih strana života mlade zvezde fudbala.

Ostaje da se vidi hoće li francuska fudbalska zvezda polagati vozački ispit u Madridu, ili će morati da nagažuje i vozača? A možda je ipak Mbapeov plan da na treninge i utakmice putuje gradskim prevozom dok će zver od automobila stajati u garaži isključivo kao simbol prestiža.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading