DA SE SMRZNEŠ! Mbape odabrao VILU u kojoj će živeti! Od cifre se VRTI u glavi, ima 11 kupatila, terene, a EVO kome je ranije PRIPADALA! (FOTO)

Autor:

Sport

20.07.2024

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveće pojačanje Madriđana ima ukusa.

DA SE SMRZNEŠ! Mbape odabrao VILU u kojoj će živeti! Od cifre se VRTI u glavi, ima 11 kupatila, terene, a EVO kome je ranije PRIPADALA! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Kilijan Mbape

Francuski napadač Kilijan Mbape nedavno se uselio u vilu vrednu 9 miliona funti u Madridu, koja je nekada pripadala bivšem igraču Reala Geretu Bejlu.

Vila se nalazi u naselju La Finca, na 13km od centra španske prestonice, a najveće pojačanje šampiona La lige ju je dobio nakon što je potpisao ugovor sa "Los blankosima".

Ova luksuzna nekretnina sastoji se od osam spavaćih soba, čak 11 kupatila, brojnih terasa, bioskopske sobe, bazena i garaže za šest automobila.

Ono što čini vilu posebnom su i dodatni sadržaji unutar imanja, poput fudbalskog terena, košarkaškog terena i čak golf terena sa replikama poznatih rupa sa međunarodnih terena, što je sigurno bila velika atrakcija za Bejla zbog njegove ljubavi prema golfu.

 

 

Osim luksuza, vila takođe nudi visok nivo bezbednosti, uključujući dvostruke kapije, kamere sa tehnologijom prepoznavanja lica, sistem alarma povezan sa španskom policijom i 24-časovnu patrolu obezbeđenja kako bi Francuzu pružila mir.

Luksuzna agencija za nekretnine opisuje ovakav koncept kao ključ za zadovoljavanje potreba klijenata koji traže ekskluzivnost, mir, privatnost i pre svega, bezbednost.

Pre nego što se preselio u Madrid, Mbape je boravio u vili vrednoj 7.2 miliona funti sa pogledom na Ajfelov toranj dok je igrao za Pari Sen Žermen. Iako bi mogao da priušti luksuznu kuću u samom srcu Madrida, odlučio se za nešto privatnije na severu španske prestonice.

Zanimljivo je napomenuti da kapiten francuske reprezentacije nije jedino veliko fudbalsko ime iz Reala koji je posedovao dom u prestižnom naselju La Finca. Pre njega, tu privilegiju su imali: Toni Kros, Serhio Ramos, Kristijano Ronaldo i Zinedin Zidan koji su takođe svojevremeno živeli u ovom delu Madrida.

Mbapeov novi dom zauzima površinu od 3.000 m2, dok sama vila ima neverovatnih 1.100 m2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading