ANRIJEVA ČETA KRENULA SILOVITO: Francuzi razbili Amere, veteran dominirao!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Trikolori'' krenuli olimpijske igre na odličan način.

ANRIJEVA ČETA KRENULA SILOVITO: Francuzi razbili Amere, veteran dominirao!

Foto: Profimedia

Fudbalski turnir na Olimpijskim igrama u Francuskoj započeo je uz neverovatnu atmosferu na stadionu Velodrom u Marselju. ''Trikolori'', predvođen legendom Tijerijem Anrijem, pružio je nezaboravan nastup protiv američke reprezentacije, osvojivši prvu pobedu rezultatom 3:0.

Tijeri Anri, bivši fudbaler Arsenala i Barselone, odlučio se za povlačenje Aleksandrea Lakazeta u kapitensku ulogu, verujući da će iskustvo ovog napadača Liona biti od ključnog značaja za mladu ekipu. Lakazet je briljirao na terenu, postigavši spektakularan gol izvan šesnaesterca, a potom i asistiravši Majklu Olisu za još jedan fantastičan pogodak. Njegovo majstorstvo i odlučnost doneli su Francuskoj važnu pobedu na otvaranju turnira.

Iako su Amerikanci pokazali veliku borbenost i imali nekoliko izglednih prilika za postizanje gola, poput sjajne prilike Đorđa Mihailovića čiji udarac završava na prečki, nisu uspeli da se domognu prednosti. Golman Gijom Rest iz Francuske takođe je zasenio svojim bravurama, sprečavajući Amerikance da postignu pogodak. Golove sa utakmice možete pogledati OVDE i OVDE.

Francuski tim može biti zadovoljan postignutim rezultatom, dok će američka reprezentacija morati da se okrene narednom meču protiv Novog Zelanda kako bi pronašla svoju sreću na turniru. Podsetimo, danas se odigrao već jedan meč na Olimpijskim igrama između Argentine i Maroka koji je propraćen ogromnim skandalima koji će ostati upamećen. Za razliku od tog meča, ovaj je bio sasvim mirnog karaktera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading