AUU, KAKAV SKANDAL ZA VREME NOLETOVE DOMINACIJE! Ovo je velika sramota televizije (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprkos svemu, Novak Đoković je postigao izuzetan uspeh osvajanjem zlatne medalje.

AUU, KAKAV SKANDAL ZA VREME NOLETOVE DOMINACIJE! Ovo je velika sramota televizije (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Srpski teniser Novak Đoković je ostvario veliki uspeh osvojivši zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu. U velikom finalu, Đoković je trijumfovao nad Karlosom Alkarazom rezultatom 2:0, po setovima 7:6, 7:6, nakon više od tri sata borbe na terenu Filip Šatrije. Ipak, uprkos ovom veličanstvenom trijumfu, meč nije bio dostupan svim gledaocima, zbog neočekivanog prekida prenosa od strane BBC televizije.

Nažalost, BBC je prekinuo prenos finala nakon emitovanja prvog seta, što je izazvalo negodovanje mnogih ljubitelja tenisa. Razlog ovakve odluke leži u činjenici da BBC može da emituje samo dva sporta istovremeno na Olimpijskim igrama, dok za gledanje trećeg sporta neophodna je dodatna pretplata. Ovaj potez televizije ograničio je pristup jednom od najvećih sportskih događaja na svetu mnogim zainteresovanim gledaocima, što je izazvalo ogorčenje u javnosti.

 

https://x.com/stu_fraser/status/1820095634398949406?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1820095634398949406%7Ctwgr%5Eaef410beac5f9a6597f2a4da11ea15f63707e706%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.telegraf.rs%2Fsport%2Folimpijske-igre%2F3940857-novi-skandal-televizije-prekinuli-prenos-djokovica-i-alkaraza-nakon-sto-je-novak-osvojio-prvi-set-u-finalu

 


Odluka BBC-a da prekine prenos finala izazvala je brojne reakcije među ljubiteljima tenisa i sporta uopšte. Mnogi su izrazili razočaranje zbog nemogućnosti da prate meč između dva vrhunska tenisera, smatrajući da je ovo bila propuštena prilika da se uživa u vrhunskom sportskom nadmetanju.

Ipak, uprkos prekidu prenosa, Novak Đoković je postigao izuzetan uspeh osvajanjem zlatne medalje, čime je još jednom potvrdio svoj status jednog od najboljih tenisera svih vremena. Ova pobeda ima poseban istorijski značaj, budući da je Đoković postao jedan od retkih tenisera koji su osvojili zlatnu medalju na Olimpijskim igrama.

 

 

Iako je prekid prenosa finala izazvao kontroverze, Novak Đoković je uspehom na Olimpijskim igrama u Parizu još jednom potvrdio svoj izuzetan sportski talenat i ostvario značajan uspeh u svojoj karijeri. Ova pobeda će ostati upamćena kao još jedan veliki trenutak u karijeri ovog izuzetnog srpskog sportiste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading