PORODIČNA DRAMA NAŠE GLUMICE: Dragana Mićalović otkrila zašto joj je otac ZALUPIO slušalicu kada mu je PRIZNALA ISTINU!

Autor:

Zabava

12.08.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mićalović otkrila najveću tajnu o svom životu!

PORODIČNA DRAMA NAŠE GLUMICE: Dragana Mićalović otkrila zašto joj je otac ZALUPIO slušalicu kada mu je PRIZNALA ISTINU!

Foto: ATA images

Sloboda i Dragana Mićalović, dve od najpopularnijih glumica na domaćoj sceni, ljubav prema glumi nasledile su od oca pokojnog Dragana Mićalovića. On je preminuo u 67. godini, ostavljajući dubok trag u svetu glume. Sa suprugom Milicom Dragan je dobio tri ćerke - Mirjanu, Slobodu i Dragana, koje su nastavile porodičnu tradiciju bavljenja glumom.

 

Dragan Mićalović je tokom karijere ostvario značajne uloge, a publika ga posebno pamti po njegovom učešću u seriji "Srećni ljudi". U ovoj popularnoj seriji Dragan je briljirao u čak tri različite sporedne uloge, ostavljajući neizbrisiv utisak na gledaoce. Njegove uloge, kao policajca u parku, zapisničara i ljubavnika Cane Fontane sa Ranča prokletih osvojile su simpatije publike i afirmisale ga kao izuzetnog glumca.

Kako je Dragana svojevremeno ispričala, Dragan nije bio srećan kad je ona dobila prvu ulogu.

Foto: ST/Dragan Kadić

Dragana Mićalović na rođendanu Milice Pavlović

 

Bio je raspisan poziv za kasting u svim srednjim školama i bilo nas je više od 500 prijavljenih. Ja sam dobila ulogu. Zvala sam tatu i rekla mu da sam dobila ulogu, on je bio na pecanju tada i samo mi je spustio slušalicu. Opet sam ga pozvala, a on mi je rekao: "Ja neću preživeti još jednu glumicu u kući." Nije želeo niti je Bobi i meni dozvoljavao da se bavimo glumom jer je znao da je baviti se ovim poslom i imati porodicu prilično teško. Pokušavao je dugo da me odvrati od glume. Mislili su i on i majka da će to brzo da mi dosadi, a ja sam odmalena želela da budem glumica - istakla je glumica.

Glumice su teško podnele smrt oca.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading