ŠOKANTNE SCENE NA OI: ŽENE TRČALE PORED ONESVEŠĆENOG TELA! Atletičarka kolabirala usred trke

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odmah su joj pritrčali u pomoć

ŠOKANTNE SCENE NA OI: ŽENE TRČALE PORED ONESVEŠĆENOG TELA! Atletičarka kolabirala usred trke

Foto: Profimedia

Francuska atletičarka Alesija Zarbo kolabirala je tokom trke na 10.000 metara, dok su medicinski timovi hitno pritekli u pomoć. Zarbo, koja ima 22 godine, bila je zbrinuta usred trke dok je vodeća grupa nastavila da krugove oko staze. Publika u Parizu pozdravila je Zarbo dok je napuštala stazu, okrenuvši svoju pažnju zdravlju njihove trkačice na dugim stazama. Kenijka Beatris Šebe nastavila je da dominira trkom i osvojila zlato, nadovezujući se na svoje zlato u trci na 5000 metara koje je osvojila prethodnog dana. Srebro je osvojila Italijanka Nadia Batokleti, dok je bronzu odnela Holanđanka Sifan Hasan, koja je takođe osvojila treće mesto u trci na 5000 metara.

 

 


Ovo zabrinjavajuće zbivanje oko Zarbo dolazi nakon što je svetski rekorder u trci na preponama, Lameha Girma, hospitalizovan nakon što je zapao za prepreku i snažno pao na stazu. Bio je nepomičan na stazi dok su ga medicinski timovi stavili u imobilizacionu kragnu i odneli na nosilima. Kasnije je povratio svest i navodno komunicira sa lekarima i članovima tima Etiopije.


Još jedan zabrinjavajući incident dogodio se kada je nemačka zvezda Sofi Vajzenberg odvezena u invalidskim kolima. Doživela je nezgodnu povredu dok se zagrevala za trku na 110 metara s preponama u sedmoboju. Vajzenberg je odmah pala na zemlju hvatajući se za zglob i izgledalo je da zna da su joj Olimpijske igre završene. Bila je u suzama dok je napuštala stazu sa očiglednom povredom Ahilove tetive.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading