ŠTA SRBE ČEKA 15. DANA U PARIZU? NEKA OVAJ DAN BUDE UPOLA USPEŠAN KAO PRETHODNI: Košarkaši za bronzu i ponos, tu su rvanje i kajak

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bližimo se kraju Olimpijskih igara

ŠTA SRBE ČEKA 15. DANA U PARIZU? NEKA OVAJ DAN BUDE UPOLA USPEŠAN KAO PRETHODNI: Košarkaši za bronzu i ponos, tu su rvanje i kajak

Foto: www.profimedia.rs

Završen je i ovaj 9. avgust i to kao jedan od najuspešnijih dana kada je reč o uspesima srpskih sportista. Od početka Olimpijskih igara nije se dogodilo da osvojimo dve medalje u danu, dok je to danas bio slučaj. Vaterpolisti su maestralnom pobedom nad Amerikancima "osvetili" košarkaše i boriće se za najsjajnije odličje u nedelju, dok je Aleksandra Perišić uprkos porazu u finalu obradovala naciju srebrnom medaljom.

Ostali se nisu proslavili, dok je jedino Hetik Cabolov izborio plasman u repasaž. Upravo će on biti jedna od tri centralna događaja za gledaoce kraj malih ekrana u Srbiji, pošto će rvač pokušati da se izbori za bronzu ovog 15. dana od početka takmičenja u Francuskoj.

Republika

Foto: Starsport

Hetik Cabolov

No, krenimo redom. Prva na programu je Milica Novaković koja će pokušati da ostvari uspeh u kajaku na 500 metara. Od 10:30 veslaće u polufinalu, a ako bude uspešna, dva sata kasnije će se i u finalu boriti za jedno od odličja.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Milica Novaković

Tačno u 11 časova počeće događaj koji verovatno najviše zanima celu Srbiju - košarkaši će nakog bolnog poraza od Američkog "drim tima" pokušati da smognu snage da se, u reprizi prošlogodišnjeg finala Svetskog prvenstva, revanširaju Nemačkoj i uzmu bronzanu medalju. Međutim, posle onakvog emotivnog pražnjenja nakon SAD i činjenice da se meć za treće mesto igra već posle dan i po, šta god da urade, ovi momci moraju biti dočekani u Beogradu kako dolikuje. Hrabro kao i do sad, pa šta bude.

Republika

Foto: Meng Yongmin / Xinhua News / Profimedia

Košarkaši Srbije

SRBI U PARIZU - 15. DAN

10.30: kajak (ž), jednosed 500 m, polufinale (Milica Novaković), finale u 12.40

11:00: košarka (m), meč za bronzu, Srbija – Nemačka

11:07: rvanje (m), slobodni stil 74 kg, repasaž za meč za bronzu, Hetik Cabolov – Heandri Garzon (Kuba); za bronzu u 18.15

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading