GOREO JE PARIZ: Ekskluzivni snimak Novakove proslave - uz šampanjac i pirotehniku, Đoković proslavio olimpijsko zlato! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

05.08.2024

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada Srbi slave, nema nam ravnih.

GOREO JE PARIZ: Ekskluzivni snimak Novakove proslave - uz šampanjac i pirotehniku, Đoković proslavio olimpijsko zlato! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Novak Đoković je i olimpijski pobednik. Četvrtog dana avgusta 2024. najbolji teniser u istoriji belog sporta stigao je do jedinog trofeja koji mu je nedostajao u njegovoj prebogatoj riznici.

U velikom olimpijskom finalu Đoković je savladao Španca Karlosa Alkaraza rezultatom 2:0 (7:6, 7:6) čime je na njegovim grudima zasjalo najsjajnije odličje i krug je zatvoren, Novak je stigao do karijernog slema. Svakako podatak da je najbolji teniser u istoriji ovog sporta do zlatne medalje stigao bez izgubljenog seta u šest mečeva govori samo o dominaciji Srbina na pariskoj šljaci.

Nakon osvajanja zlatne medalje najbolji srpski teniser je upriličio veliku proslavu u pariskom restoranu "Sijena".

 

 

Sa zlatom oko vrata i srpskom zastavom u rukama Novak Đoković je umeo da proslavi osvajanje onoga što mu je jedino nedotajalo u prebogatoj karijeri.

Sa najsjajnijim olimpijskim odličjem upisao se po ko zna koji put u red besmrtnih, s obzirom na to da je postao peti teniser na planeti koji je stigao do karijernog slema.

I srpska prestonica je sinoć bila u znaku Novaka Đokovića i njegovog ostvarenja na Olimpijskim igrama u Parizu. Na Kuli Beograd je emitovana poruka podrške i čestitke za Novaka Đokovića, ističući da je ovo prvo olimpijsko zlato za njega. Ovaj gest pokazuje koliko je Novak voljen i poštovan u svojoj zemlji.

- Prvo olimpijsko zlato za Novaka! Čestitamo na osvojenoj medalji - ispisano je na Kuli.

Sva dešavanja s Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading