ĐOKOVIĆEVA ENERGIJA OD SINOĆ SE PRENELA NA SVE NAŠE SPORTISTE! Vaterpolista Srbije veruje uprkos novom porazu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savi je značila sinoćna poseta Novaka

ĐOKOVIĆEVA ENERGIJA OD SINOĆ SE PRENELA NA SVE NAŠE SPORTISTE! Vaterpolista Srbije veruje uprkos novom porazu!

Foto: Starsport

Sava Ranđelović

Još jednu razočaravajuću partiju prikazali su srpski vaterpolisti koji su izgubili od Mađarske sa 17:13. Naša reprezentacija u četvrtfinale ulazi sa skorom od dve pobede i tri poraza i u najvažnijem meču na turniru odmeriće snage sa prvoplasiranom selekcijom Grupe A. Za sada nije poznato ime protivnika, ali jeste to da bolje mora.

- I pamtim i ne takve utakmice, jeste na mnogo golova, nismo igrali odbranu kao protiv Francuske, da li zbog rasterećenosti jer smo već u četvrtfinalu... Počeli smo dobro, poveli, na kraju druge četvrtine primili taj jeftin gol koji nas je malo poremetio, nismo uspeli da se konsolidujemo posle - počeo je naš vaterpolista Sava Ranđelović posle poraza, pa nastavio:

- Ostaje nam dan da se odmorimo. Celo leto, ceo život se spremamo za to četvrtfinale, garantujem da ćemo biti bolji sigurno. Pratićemo ceo dan te ostale mečeve da vidimo sa kim igramo.

Republika

Foto: printscreen/X

Slavlje sinoć u Selu

Potom se osvrnuo i na emotivno slavlje posle zlata Đokovića.
- Jako emotivno je bilo, najbolji sportista svih vremena kompletirao je sve svoje trofeje, doneo zlato Srbiji koje je čekao toliko godina, preneo nam je energiju i tu njegovu mentalnu snagu koja će nam značiti u odlučujućim momentima.

Novak jedno zlato, ti dva, niko od srpskih sportista nema tri?

- Došli smo kao da nemamo nijedno svi, ne mislimo na taj način da imamo šansu za treće zlato koje nema nijedan nas sportista. Idemo da se odmorimo i spremimo što bolje za to četvrtfinale. Stigle su nam i porodice da budu uz nas na jednom ovakvom takmičenju, srećom da je u Evropi - zaključio je Ranđelović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading