KAKVE REČI IVANIŠEVIĆA O ĐOKOVIĆU! NE MOŽE MU NIKO NIŠTA, NEĆE TAJ U PENZIJU! U pet NAJVEĆIH sportista U ISTORIJI lagano!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi znaju koliko mu znači ovo zlato.

KAKVE REČI IVANIŠEVIĆA O ĐOKOVIĆU! NE MOŽE MU NIKO NIŠTA, NEĆE TAJ U PENZIJU! U pet NAJVEĆIH sportista U ISTORIJI lagano!

Foto: Starsport

Novak Đoković i Goran Ivanišević

Novak Đoković je juče kompletirao tenis zlatom na Olimpijskim igrama, a dan kasnije ne smiruje se euforija, koje će verovatno biti još dugo. Najbolji igrač u istoriji belog sporta je posle neverovatnog finala bio bolji od Alkaraza i svi su svesni koliko mu znači najsjajnije odličje iz Pariza.

Odatle i ogroman broj čestitki kojima se pridružio i Goran Ivanišević, bivši trener najboljeg tenisera svih vremena.

- Neverovatno, bilo je zapisano, prva titula ove godine da bude na Igrama! Posle ovoga može da bude i poslednji ove godine. Scenario je ispao najbolji i najlepši. Povreda, operacija, loše finale Vimbldona, ali videlo se šta znače volja i želja. Kada igra kako može, najbolji je teniser na svetu, ne može mu niko ništa - počeo je Ivanišević u razgovoru za Sport klub.

Republika

Foto: Starsport

Novak i Goran

Svestan je i on koliko je to Đoković želeo.

- Oduvek sam mu to želeo, pričali smo mnogo puta, toliko je želeo to zlato. Bilo je emotivno, drago mi je zbog njega jer znam koliko je to želeo - priča Goran i dodaje:

- Odigrati onako, to je meni fascinantno. Od Vimbldona je prošlo dve nedelje, tako se prešaltati u glavi, to je neverovatno. Volja, želja, snaga, to je čudo – 16 godina mlađeg momka, koji jače udara i koji je brži od tebe, a Novak napravi da ne izgleda mlađe i da ne udara jače i da nije brže.

Za kraj i najjači deo izjave: "Neće taj nikada u penziju."

- Još ćemo ga gledati dugo, ne mogu da ga se reše. Ako mi je išta drago, drago mi je da je ovo osvojio. Još mu želim da uzme 25. slem, pa može u penziju, mada taj nikada neće u penziju. Može da nađe motivaciju. Prema mom mišljenju, jedan je od najvećih sportista svih vremena. Da li je u top pet, u tri ili dva, ali u pet najvećih sportista, lagano. Na koje će mesto ko da ga stavi, to je pitanje - zaključuje Ivanišević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading