"DA NE ZNAMO KAKVI SU, PA DA NAS IZNENADI"! Mesarović žestoko odgovorila na najnovije napade na Vučića!

Autor:

Vesti

05.08.2024

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narod više ne mogu da obmanjuju! Nikada neće uspeti da otmu našu državu! Srbija je mnogo jača od svih njihovih laži, pretnji, kleveta i mržnje, istakla je Mesarović.

"DA NE ZNAMO KAKVI SU, PA DA NAS IZNENADI"! Mesarović žestoko odgovorila na najnovije napade na Vučića!

Foto: Tanjug/RADE PRELIĆ

Ministarka privrede Adrijana Mesarović žestoka je odgovorila na optužbe Srećka Đukića koje je uputio na račun predsednika Aleksandra Vučića.

 

 

- Pazite sad ko govori! Isti onaj ,,opozicionar” Srećko Đukić koji je nedavno priznao da, kako je rekao ,,Vučić u nemogućim uslovima uspeva da balansira između istoka i zapada”, sada je okrenuo ćurak.

- Najpogrdnije optužbe koje iznosi na račun predsednika Vučića samo potvrđuju da je u pitanju običan licemerni plaćenik koji, uglavnom, ne zna šta priča. Da ne znamo kakvi su, pa da nas i iznenadi. Ovako znamo da imamo posla sa onima kojima je tobož zaštita životne sredine i litijum samo paravan za obmanjivanje naroda, i nove pokušaje da se na vlast dođe bez izbora, ili bez referenduma. Sve lažu i stalno lažu! - istakla je Mesarović i dodala:

- Ne zanimaju njih ni litijum, ni rudarenje, ni građani, već isključivo i samo rušenje našeg predsednika Aleksandra Vučića, i sve jadniji pokušaji zaustavljanja razvoja i napretka Srbije. Ali davno su pročitane sve njihove namere!

- Narod više ne mogu da obmanjuju! Nikada neće uspeti da otmu našu državu! Srbija je mnogo jača od svih njihovih laži, pretnji, kleveta i mržnje!

Podsećamo, ministarka privrede Adrijana Mesarović izjavila je danas da je Srbija sada ekonomski, finasijski i politički stabilna zemlja sa značajno manjom stopom nezaposlenosti i izrazila je očekivanje da će u narednom periodu biti mnogo novih projekata i investicija, posebno u kontekstu projekta Expo 2027 i eksploatacije rude, što su, kako je rekla, istorijske šanse za ekonomiju Srbije.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading