DEDOVIĆ ZADOVOLJAN NAKON UTAKMICE: Vaterpolisti prate sve naše takmičare

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izuzetan spektakl protiv domaćina pred velikim brojem ljudi.

DEDOVIĆ ZADOVOLJAN NAKON UTAKMICE: Vaterpolisti prate sve naše takmičare

Foto: VSS

Vaterpolisti Srbije su se danas u 19:30 susreli sa reprezentacijom francuske u borbi za opstanak na takmičenju. Naši reprezentativci su odneli pobedu sa rezultatom 15:8, što pokazuje kolika je njihova želja da donesu medalju kući sa Olimpijskih igara u Parizu. Sledeću utakmicu, srpski vaterpolisti će igrati protiv reprezentacije Mađarske koja će se odigrati u ponedeljak 5. avgusta u 12 časova.

Nakon pobede nad Francuzima, obratio se Nikola Dedović, veoma zadovoljan rezultatima sa utakmice, ali ipak i dalje stoji sa obe noge čvrsto na zemlji.

- Naravno da smo zadovoljni pobedom. Izuzetan spektakl protiv domaćina pred velikim brojem ljudi. Idemo korak po korak, spremamo se za Mađarsku - rekao je Dedović veoma ushićeno.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

 

Naredni protivnik u četvrtfinalu?

- Ne gledamo mi to, fokusirali smo se na nas. Klasik protiv Mađara, spremni smo za sve izazove ispred nas - odgovorio je on.

Dobra odbrana?

- Trudili smo se da damo sve od sebe. Skoncentrisani smo u odbrani. Bili smo fokusirani i mirni. Samo polako i idemo dalje - siguran u tim Dedović.

Da li će gledati Ðokovića sutra?

- Pratimo sve. Videćemo da li ćemo moći. Svi se družimo, navijamo. Zoranina i Damirova medalja nam je dala snagu. Fokusirani smo, umorni, ali pokusavamo da ispratimo sve - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading