Ana Nikolić se skinula i pokazala ZMIJSKO TELO: A evo kako je izgledala sa 50 kilograma viška (FOTO)

Autor:

Zabava

05.08.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je kubrila sa kilažom posle porođaja, ali je uspela da dotera liniju.

Ana Nikolić se skinula i pokazala ZMIJSKO TELO: A evo kako je izgledala sa 50 kilograma viška (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ana Nikolić

Pevačica Ana Nikolić nedavno je izbacila novi album, ali i dalje uspešno održava balans između posla i održavanja svog fizičkog izgleda koji je dovela u red.

Nedavno se pohvalila na društvenim mrežama slikom u kupaćem kostimu, pokazujući rezultate svog posvećenog rada na zdravoj ishrani i redovnim treninzima.

Republika

Foto: printskirn instagram

Ana Nikolić doterala liniju do perfekcije

A malo je onih koji se sećaju da je Ana posle porođaja kuburila s viškom kilograma. 

Ona je nedavno izjavila kako je uspela da smrša čak 50 kilograma nakon duge borbe sa gojaznošću posle porođaja. Otkrila je i svoju tajnu ishrane, te redovnih fizičkih aktivnosti, ističući važnost unosa tečnosti kao ključnog faktora u svom režimu mršavljenja.

Takođe, naglasila je da je izbacila ugljene hidrate, drži se unosa kalorija od 1.000 do 1.200 dnevno, a potpuno se odrekla slatkiša i mesa, osim ribe.


Ana je takođe istakla da je skidanje viška kilograma stvar psihe, naglašavajući važnost mentalne snage i odlučnosti u procesu mršavljenja.

U galeriji ispod možete pogledati kako je Ana izgledala u vreme dok se borila s viškom.

Njena iskrenost o borbi sa viškom kilograma i naporima koje je uložila kako bi postigla svoj sadašnji izgled, inspiriše mnoge žene koje se suočavaju sa sličnim izazovima.

S obzirom na njenu posvećenost zdravom načinu života, Ana Nikolić je postala primer mnogima, ističući važnost zdrave ishrane, redovnih fizičkih aktivnosti i mentalne snage u postizanju željenih rezultata. Njena transformacija i otvorenost o celokupnom procesu mršavljenja su inspiracija za mnoge koji tragaju za balansom između poslovnih obaveza i održavanja zdravog stila života.

Kroz svoj primer, Ana Nikolić pokazuje da je moguće postići izvanredne rezultate kada postoji posvećenost, volja i jasno postavljeni ciljevi.

Njena iskustva i saveti pružaju nadu i motivaciju mnogima koji se suočavaju sa izazovima vezanim za kontrolu telesne težine i održavanje zdravog izgleda.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading