POLJACI I NORVEŽANI NEMAJU ŠTA DA TRAŽE! Zvezda je zbog OVOGA apsolutni FAVORIT u plej-ofu LŠ!

Autor:

Sport

05.08.2024

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerna utakmica igra se 20/21. avgusta, revanš je sedam dana kasnije.

POLJACI I NORVEŽANI NEMAJU ŠTA DA TRAŽE! Zvezda je zbog OVOGA apsolutni FAVORIT u plej-ofu LŠ!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde imali su sreće na žrebu za Lige šampiona, pošto će u plej-ofu igrati protiv pobednika dvomeča Jagelonija-Bodo Glimt.

Prvaci Poljske i Norveške odlučiće ko će na megdan izabranicima Vladana Milojevića, koji su pri izvlačenju kuglica izvukli teže rivale kao što su Galatasaraj, Karabah iz Azerbejdžana ili bugarski Ludogorec.

Ipak, kada se pogleda vrednost igračkog kadra, kojim raspolaže tim sa Marakane, odnosno, Jagelonija i Bodo Glimt, jasno je da su crveno-beli apsolutni favoriti u predstojećim okršajima.

Foto: printscreen

Vrednost timova Zvezde, Jagelonije i Boda

Naime, kada se pogleda vrednost tima kojim je poljski šampion osvojio titulu, ona prema "Transfermarktu" iznosi "svega" 17.680.000 evra.

Gotovo duplo skuplju su Norvežani, jer stručni štab Bodo Glimta ima na raspolaganju igrače koji su procenjeni na 31.350.000 evropskih novčanica.

Ipak, kada se saberu te dve cifre, dolazi se do 49.030.000 evra, što je daleko manje od vrednosti ekipe srpskog prvaka.

Preciznije, samo su Inbom Hvang (8.5 miliona evra), Piter Olajinka (6 miliona evra) i golman Omri Glazer (5 miliona evra) procenjeni da zajedno vrede 19,5 miliona evropskih novčanica, po čemu je Zvezdin trio skuplji od Jagelonije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading