BIĆE OVO MEČ ZA PAMĆENJE! Evo kad moćete da pratite meč Novaka i Alkaraza

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković je konačno ostvario veliki uspeh na Olimpijskim igrama.

BIĆE OVO MEČ ZA PAMĆENJE! Evo kad moćete da pratite meč Novaka i Alkaraza

Foto: Profimedia

Novak Đoković se sa 2:0 u setovima protiv Lorenca Musetija, plasirao u finale Olimpijskih igara u Parizu gde će se u nedelju susresti sa Karlosom Alkarazom. Ovo mu daje šansu da se revanšira nakon poraza na Vimbldonu. Svi iščekujemo taj finalni meč u nedelju i navijamo za najboljeg svih vremena Novak Đokovića.

Novak Đoković je konačno ostvario veliki uspeh na Olimpijskim igrama, plasiravši se u finale u Parizu pobedom nad Lorencom Musetijem rezultatom 2:0 (6:4, 6:2). Nakon dugog čekanja od 16 godina, Novak ima priliku da se bori za zlatnu medalju, a protivnik u finalu će mu biti Španac Karlos Alkaraz.

Republika

Foto: Profimedia

 

 

Španac Karlos Alkaraz će biti Novakov protivnik u finalu Olimpijskih igara. Ovo će biti prilika za revanš, s obzirom da je Alkaraz poslednji put bio uspešniji na Vimbldonu. Njihov odnos u međusobnim susretima je izjednačen, a očekuje se uzbudljiv meč koji će se odigrati u nedelju.

Sastajali su se šest puta i odnos je izjednačen, a poslednji meč je pripao Alkarazu i to u finalu Vimbldona. Priliku za revanš Đoković će imati u nedelju ne pre 14 časova, pošto meč za treće mesto odigra ženski dubl.

Bronzanu medalju na Olimpijskim igrama Novak je osvojio u Pekingu 2008. godine. Ovo je bila izuzetno važna pobeda za srpskog tenisera, a sada ima priliku da se bori za još jednu medalju i to protiv Alkaraza koji će pokušati da osvoji svoju prvu olimpijsku medalju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading