OSTAVKA U RUKOMETNOM SAVEZU SRBIJE! Otišao DIREKTOR reprezentacije Vujin, da li je selektor Rojević sledeći?

Autor:

Sport

02.08.2024

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je bilo očekivano.

OSTAVKA U RUKOMETNOM SAVEZU SRBIJE! Otišao DIREKTOR reprezentacije Vujin, da li je selektor Rojević sledeći?

Foto: printscreen/Instagram

marko vujin

Dosadašnji sportski direktor muške rukometne repezentacije, Marko Vujin napustio je tu funkciju, saopštio je Rukometni savez Srbije.

- Na adresu Rukometnog saveza Srbije stigao je koncizan mejl u kom Marko Vujin, doskorašnji sportski direktor muške seniorske reprezentacije Srbije podnosi neopozivu ostavku - stoji u objavi na sajtu RSS.

Rukometni savez je pre nekoliko dana dobio novo rukovodstvo. Radiša Mirić imenovan je za predsednika Skupštine RŠ, a Nenad Jankov je postavljen za predsednika Upravnog odbora RSS.

Ostavka Marka Vujina je, kako se može čuti među klubovima, bila i očekivana. Kao potpredsednik Vojvodine, on više nije u reperezentaciji, a mnogi očekuju da istim putem krene i Boris Rojević i (za sada i dalje) selektor reprezentacije Srbije. Njih dvojica su zajedno imala paralelne funkcije, ali to se nije dopalo ostatku rukometne Srbije (pre svega klubovima).

 

 

I jedan i drugi suočavali su se sa optužbama da su u tandemu navodno vrbovali igrače za Vojvodinu, a zauzvrat im obećavali poziv u reprezentaciju ili bolji status u nacionalnom timu

Marko Vujin je napravio jedini logičan potez posle svega što se izdešavalo poslednjih meseci. Na redu je da moralnu, ali i svaku drugu odgovornost preuzme i Boris Rojević, jer takav tandem ne bi trebalo razdvajati.

Ova situacija postavlja ozbiljna pitanja o moralu i odgovornosti u rukometu, a mogla bi imati dugoročne posledice na sastav reprezentacije Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading