DA VAS ČUJEM, KO JOŠ IMA OVAKVE NAVIJAČE?! Pored KARLOSA, Španci navijaju za NOVAKA?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekujemo finale.

DA VAS ČUJEM, KO JOŠ IMA OVAKVE NAVIJAČE?! Pored KARLOSA, Španci navijaju za NOVAKA?!

Foto: Instagram.com/wimbledon

Najbolji srpski teniser Novak Đoković, večeras igra polufinale Olimpijskih igara u Parizu protiv Lorenca Musetija. Nole je juče bio bolji od Stefanosa Cicipasa, a sve je zabrinulo njegovo koleno. On se požalio na povredu, a skupio je snage da završi meč i ponovo pokazao da je mentalna gromada. 

Đoković i Museti su već igrali ove godine na Vimbldonu, kad je Novak dobio nakon napornog meča sa 3:2. Italijan je pred ovaj okršaj istakao da je spreman da osvoji medalju, te da igra najbolje u životu.

- Igram najbolje u životu. Spreman sam da osvojim medalju koju čekamo tačno sto godina - naveo je Museti.

Osvrnuo se na poslednji meč protiv prvog nosioca u prestonici Francuske, protiv kog ima samo jednu pobedu u šest međusobnih susreta.

Međutim to Novaka nije puno demoralisano, najbolji teniser sveta je svestan da je omiljen menju ljubiteljima tenisa i da ima ogromnu podršku širom sveta, među kojima su i Španci koji žele Novaka da vide u finalu.

- Mi smo iz Španije, očekujemo da vidimo Novaka i Karlosa u nedelju u finalu, ali očekujemo da će Karlos pobedi u finalu - rekli su fanovi.

Videćemo kako će Novak igrati povređenim kolenom, ali se svi nadamo da će skupiti snage i konačno doći do tog olimpijskog zlata, koje mu nedostaje u karijeri. 

Svi ljubitelji tenisa i sporta uopšte u Srbiji predstojeći polufinalni duel na teniskom turniru u Parizu imaće priliku da prate danas u direktnom prenosu na prvom kanalu Radio-televizije Srbije sa početkom od 19 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading